חקר ליקר ביצים
המתכון לחקור ליקר ביצים יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 323 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המשקה הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים, סוכר, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מרק פירות ים תאילנדי, לחקור את חוף אורגון, אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מסננת רשת עדינה על קערת ערבוב גדולה ומניחים בצד. במחבת רוטב בינוני, לשלב חלב עם גרוטאות של שעועית וניל תרמיל וניל.
בינתיים, להקציף יחד חלמונים וסוכר בקערת ערבוב בינונית. כאשר חלב מתחיל קיטור, לאט לשפוך כמחצית חלב חם לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן כדי למנוע ערבול הביצה. לאט לאט לטאטא תערובת חלמון חלב זה בחזרה לתוך חלב חם שנותר במחבת.
מניחים להקציף בצד, ומחממים את התערובת על חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב מתמיד עם כף עץ, עד שהנוזל מתחיל קיטור, הבועות על פני השטח של הנוזל התפוגגו, ואצבע לרוץ על גבי כף, משאיר ערוץ ברור, ללא פודינג דימום בקלות בחזרה.
מיד לשפוך את התערובת החמה דרך המסננת השמורה לתוך קערת ערבוב להלן. זרוק כל מוצקים לאסוף את המסננת.
אם מגישים את ליקר הביצים חם, בצע את הצעדים הבאים מיד. אם מגישים אותו קר, מניחים את קערת הפודינג לתוך קערה גדולה יותר מלאה קרח ומים, ומערבבים את התערובת מדי פעם עד קריר למגע.
להעביר את התערובת לצנצנת אטומה או מיכל אחסון ולאחסן במקרר עד יומיים לפני שתמשיך את הצעדים הסופיים והגשה.
מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות רכות, על עקביות של שוט מגניב. (לא שוט יתר או הקרם יהיה קשה לשלב, וכתוצאה מכך ליקר ביצים עם גושים תועים של קצפת ומרקם פחות מקציף.)
מוסיף את הליקר לתערובת פודינג, ערבוב היטב להפיץ. (אם מגישים את ליקר הביצים חם, לחמם בעדינות את הליקר לפני הוספת אותו פודינג. אל תחמם אותו יותר מדי ביסודיות או שהוא יערבל את הפודינג.)
לאחר מכן, באמצעות מקציף בלון (bulbous, עם פתחים גדולים בין חישורים) או מרית, לקפל בעדינות את הקצפת.
מגישים מיד במנות בודדות מקושטות באבק בשפע של אגוז מוסקט או קינמון.
* אני בדרך כלל להשתמש חלב מלא, אבל שמנת קלה או חצי וחצי ניתן להחליף עבור מוצר מוגמר מפואר עוד יותר. ניתן להשתמש גם בחלב רזה יותר; אלה יניבו ליקר ביצים דק מעט יותר. הצלחתי גם להחליף חלב אלטרנטיבי, כמו שקדים וסויה, בחלק מהחלב כולו.
** לפעמים אני מחליפה סוכר חום בלבן, במיוחד אם אני משתמשת ברום במתכון. דבש, סירופ מייפל וממתיקים אחרים יכולים גם להיות מוחלפים חלקית או בשלמותה לסוכר, רק להיות מודע כי ממתיקים נוזליים נוטים להיות מתוקים יותר מסוכר לבן ולא צריך להיות מוחלף כוס לכוס. במקום זאת, תחליפו ממתיקים כמו דבש ומייפל לאט לאט, לפי הטעם. אתה יכול להוסיף קצת יותר ממתיק רפרפת מאוחר יותר במידת צורך, אבל אתה לא תוכל לקחת את זה משם.
*** רום וברנדי או קוניאק הם אולי התוספות הנפוצות ביותר, אבל בורבון, שיפון ושרי הם גם שווה לנסות. אתה יכול גם לשקול להחליף כמה כפות של הליקר העיקרי על פי בחירתך עם ליקר משלים, כגון Cointreau (כתום), crème de cacao (שוקולד), Drambuie (דבש), Amaretto (שקדים), Galliano (overtones וניל עם צמחי תבלין מגוונים), וכו'. אם תחליט להשמיט את האלכוהול לחלוטין, נסה להוסיף 1/4 כוס מיץ תפוזים במקום טעם הוסיף.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS