קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

חקר ליקר ביצים

חקר ליקר ביצים
המתכון לחקור ליקר ביצים יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 323 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המשקה הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים, סוכר, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מרק פירות ים תאילנדי, לחקור את חוף אורגון, אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מסננת רשת עדינה על קערת ערבוב גדולה ומניחים בצד. במחבת רוטב בינוני, לשלב חלב עם גרוטאות של שעועית וניל תרמיל וניל.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים מעל חום בינוני.
3
בינתיים, להקציף יחד חלמונים וסוכר בקערת ערבוב בינונית. כאשר חלב מתחיל קיטור, לאט לשפוך כמחצית חלב חם לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן כדי למנוע ערבול הביצה. לאט לאט לטאטא תערובת חלמון חלב זה בחזרה לתוך חלב חם שנותר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים להקציף בצד, ומחממים את התערובת על חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב מתמיד עם כף עץ, עד שהנוזל מתחיל קיטור, הבועות על פני השטח של הנוזל התפוגגו, ואצבע לרוץ על גבי כף, משאיר ערוץ ברור, ללא פודינג דימום בקלות בחזרה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מיד לשפוך את התערובת החמה דרך המסננת השמורה לתוך קערת ערבוב להלן. זרוק כל מוצקים לאסוף את המסננת.
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
אם מגישים את ליקר הביצים חם, בצע את הצעדים הבאים מיד. אם מגישים אותו קר, מניחים את קערת הפודינג לתוך קערה גדולה יותר מלאה קרח ומים, ומערבבים את התערובת מדי פעם עד קריר למגע.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
7
להעביר את התערובת לצנצנת אטומה או מיכל אחסון ולאחסן במקרר עד יומיים לפני שתמשיך את הצעדים הסופיים והגשה.
8
מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות רכות, על עקביות של שוט מגניב. (לא שוט יתר או הקרם יהיה קשה לשלב, וכתוצאה מכך ליקר ביצים עם גושים תועים של קצפת ומרקם פחות מקציף.)
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
9
מוסיף את הליקר לתערובת פודינג, ערבוב היטב להפיץ. (אם מגישים את ליקר הביצים חם, לחמם בעדינות את הליקר לפני הוספת אותו פודינג. אל תחמם אותו יותר מדי ביסודיות או שהוא יערבל את הפודינג.)
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
ליקרליקר
10
לאחר מכן, באמצעות מקציף בלון (bulbous, עם פתחים גדולים בין חישורים) או מרית, לקפל בעדינות את הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מגישים מיד במנות בודדות מקושטות באבק בשפע של אגוז מוסקט או קינמון.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
12
הערות שוליים
13
* אני בדרך כלל להשתמש חלב מלא, אבל שמנת קלה או חצי וחצי ניתן להחליף עבור מוצר מוגמר מפואר עוד יותר. ניתן להשתמש גם בחלב רזה יותר; אלה יניבו ליקר ביצים דק מעט יותר. הצלחתי גם להחליף חלב אלטרנטיבי, כמו שקדים וסויה, בחלק מהחלב כולו.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהירקרם בהיר
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
( 23)( 23)
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
14
** לפעמים אני מחליפה סוכר חום בלבן, במיוחד אם אני משתמשת ברום במתכון. דבש, סירופ מייפל וממתיקים אחרים יכולים גם להיות מוחלפים חלקית או בשלמותה לסוכר, רק להיות מודע כי ממתיקים נוזליים נוטים להיות מתוקים יותר מסוכר לבן ולא צריך להיות מוחלף כוס לכוס. במקום זאת, תחליפו ממתיקים כמו דבש ומייפל לאט לאט, לפי הטעם. אתה יכול להוסיף קצת יותר ממתיק רפרפת מאוחר יותר במידת צורך, אבל אתה לא תוכל לקחת את זה משם.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ממתיקממתיק
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דבש הדריםדבש הדרים
15
*** רום וברנדי או קוניאק הם אולי התוספות הנפוצות ביותר, אבל בורבון, שיפון ושרי הם גם שווה לנסות. אתה יכול גם לשקול להחליף כמה כפות של הליקר העיקרי על פי בחירתך עם ליקר משלים, כגון Cointreau (כתום), crème de cacao (שוקולד), Drambuie (דבש), Amaretto (שקדים), Galliano (overtones וניל עם צמחי תבלין מגוונים), וכו'. אם תחליט להשמיט את האלכוהול לחלוטין, נסה להוסיף 1/4 כוס מיץ תפוזים במקום טעם הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
רום בטעם קוקוס מליבורום בטעם קוקוס מליבו
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
CointreauCointreau
ליקר Amarettoליקר Amaretto
DrambuieDrambuie
גליאנוגליאנו
דבש הדריםדבש הדרים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
( 23)( 23)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קוניאקקוניאק
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שיפוןשיפון

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS