חרדל קייג'ון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חרדל קייג'ון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 18 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך רוטב חריף, בצל ירוק, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו צדפות צרובות ברוטב חרדל קייג'ון, רוטב ברביקיו Cajun Rajun-בתוך קניונים רבים מסעדות Cajun Rajun, הם מגישים מנגל בהשראה Cajun, נראה לך איך לעשות את הרוטב, ו חרדל-שפשף חזיר עם רוטב אוכמניות-חרדל וצ'יפס בתנור מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד חרדל חום חריף ומרכיבים הנותרים.
מגישים מיד, או לכסות ולקרר עד מוכן לשרת. לאחסן במיכל אטום במקרר עד 3 ימים.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו חרדל חום חריף של גולדן.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Viontan Albarino. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Vionta Albarino]()
Vionta Albarino
יין לבן משובח, עם הערות של צהוב וכמה הבזקים של ירוק זהוב. תכונות בולטות של זר הם תפוח ירוק, בננה, קיווי ומלון. על החיך, היין יש חומצה רכה ונעימה, נותן דרך תערובת של פירות בשלים, אפרסקים, משמש וקיווי. ליס maceration יצר גוף ומבנה עם אישיות גדולה. אלברינו מורכב-ארומטית זה יש גימור ארוך עם מגע של bittnerness-מאפיין קלאסי של varietal. אידיאלי עם דגים וצדפות. אבל, כמו יין עם מבנה ארומטי נהדר וחומציות טובה, זה גם יין מעולה רק כדי לחלוק עם חברים.