קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות3
ציון בריאות15
מגזין

חרוסת לפסח

חרוסת לפסח
את המתכון של חרוסת לפסח אפשר להכין בסביבות 20 דקות . מנה אחת מכילה 498 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -26 גרם שומן . המתכון הצמחוני ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו מגיש 3 ומחירו 2.6$ למנה . 316 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. מתכון זה מבית Allrecipes דורש תפוחים, סוכר, דבש ואגוזי מלך. זה עובד היטב בתור מתאמנות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 80% . נסו את ברים הקסומים של פסח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את התפוחים והאגוזי מלך בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים
2
מערבבים יחד את הקינמון והסוכר; מפזרים על התפוחים. מערבבים פנימה את הדבש והיין המתוק.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי או מחמצת בן יום חתוך לקוביות (חתיכות של 1 אינץ')לחם צרפתי או מחמצת בן יום חתוך לקוביות (חתיכות של 1 אינץ')
לשימור,לשימור,
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מגישים מיד, או שומרים במקרר עד להגשה.