חרוסת לפסח
את המתכון של חרוסת לפסח אפשר להכין בסביבות 20 דקות . מנה אחת מכילה 498 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -26 גרם שומן . המתכון הצמחוני ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו מגיש 3 ומחירו 2.6$ למנה . 316 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. מתכון זה מבית Allrecipes דורש תפוחים, סוכר, דבש ואגוזי מלך. זה עובד היטב בתור מתאמנות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 80% . נסו את ברים הקסומים של פסח (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את התפוחים והאגוזי מלך בקערה גדולה.
מערבבים יחד את הקינמון והסוכר; מפזרים על התפוחים. מערבבים פנימה את הדבש והיין המתוק.
מגישים מיד, או שומרים במקרר עד להגשה.