חשיש סלמון מעושן עם ויניגרט שמיר
חשיש סלמון מעושן עם ויניגרט שמיר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל של 455 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.83 דולר למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30, ו פסקטרי דיאטה. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: חשיש סלמון מעושן עם ויניגרט שמיר, שמיר מעושן-חשיש סלמון, ו חשיש ארוחת בוקר עם סלמון מעושן ושמיר.
הוראות
לוויניגרט: מניחים חומץ, מיץ לימון, שאלוט, שמיר, מלח ופלפל בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את השמן עד לתחליב.
מעבירים את הוויניגרט לקערה או בקבוק סחיטה.
לחשיש: הביאו 4 כוסות מים לרתיחה במחבת מטגנת בינונית, הוסיפו את הסלמון וצלו עד שזה עתה מבושל, בערך 8 דקות.
מוציאים את הסלמון, מתקלפים במזלג ומעבירים את התערובת לקערה בינונית.
מוסיפים את הפלפל הקלוי, תפוחי האדמה, חזרת, מלח ופלפל ושמיר ומערבבים בעדינות עד לאיחוד.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ללא מקלות על אש גבוהה.
מוסיפים את תערובת החשיש ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם עד להזהבה ופריכה בכל רחבי. מחלקים את החשיש בין 4 צלחות ומעליהם כל ביצה עלומה וכף קוויאר סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אוברט לורן כרם שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 139 דולר.
![אוברט לורן כרם שרדונה]()
אוברט לורן כרם שרדונה
2011 לורן ן שרדונה תמיד מזכיר אחד תערובת וינטאג היפותטי של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. לורן זו משנת 2011 ברורה באופן טבעי עם גווני כלורופיל ירוקים בקצה. ארומטים הם לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. הארומטים המובהקים של פירות ומינרלים נותנים תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. תחושת הפה מציגה תו עליון של גליצרין, ואחריו מבנה חומצי שנמצא רק אצל לורן.ליין בהירות מעורפלת קלה המציגה את מחויבותו של אוברט לייצור יין התערבותי מינימלי.