קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות44
מגזין

חתיכות מגעיל: חביתת כבד עוף

חתיכות מגעיל: חביתת כבד עוף
חתיכות מגעיל: חביתת כבד עוף נטול גלוטן,, קטוגני ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. אם יש לך chanterelles, שרי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: הקטעים המגעילים: כבד ברווז, הקטעים המגעילים: כבד עגל עם בצל, ו הקטעים המגעילים: Sopaipillas.

הוראות

1
משרים את הכבדים בחלב לפחות 30 דקות, רצוי כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
2
מסננים את הכבדים, משליכים את החלב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
הסר כל רקמות חיבור קשה עם מספריים או סכין קטנה. לשטוף בקצרה את הכבדים מתחת למים קרים; להתייבש עם מגבות נייר. חותכים כל כבד ל 2 או 3 חלקים, כ 1 אינץ ' באורך.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
מספריים מטבחמספריים מטבח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
במחבת רדודה, מחממים כף אחת של חמאה; כאשר קצף החמאה מתחיל לרדת, מוסיפים את הפטריות. מערבבים את הפטריות סביב המחבת לזמן קצר; מטגנים במשך כמה דקות עד חום. כאשר הפטריות כמעט נעשות, מוסיפים את השום ומערבבים לערבב. מתבלים לפי הטעם במלח ומסירים מהחום, מניחים את הפטריות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים כף נוספת של החמאה באותו מחבת עד חם מאוד אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף את כל החלקים של הכבד ו sauté, ערבוב מדי פעם עד פני השטח של הכבד הוא השחמה אבל הפנים הוא עדיין ורוד, על 1 דקה. הסר במהירות מהחום ומניח בקערה עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
תוסיף את השרי והמים למחבת. Deglaze המחבת עם כף עץ, גירוד את חתיכות הכבד כי הם תקועים למחבת. מביאים את הנוזל לרתיחה ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
כבדכבד
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים את הנוזל על הכבדים והפטריות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
9
רגע לפני ההגשה, הכה את הביצים בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מוסיפים את שמן הכמהין ומגררים את אגוז המוסקט מעל הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
12
מוסיפים את הכבד ואת הפטריות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מחממים מחבת בינונית, כבדה על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים כף חמאה, מערבלים את המחבת כדי להפיץ את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
יוצקים את תערובת הביצים ומנערים את המחבת קדימה ואחורה. מבשלים במשך אחת עד שתי דקות, רועד מדי פעם כדי למנוע דבק. החלק התחתון של הביצים צריך להיות משחימים קלות, אבל העליון צריך להיות מוגדר בקושי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
הסר מהחום.
17
אם תרצה, לפזר במהירות עוד גוש חמאה על גבי הביצים. מקפלים את החביתות לשניים להחליק על צלחת חמה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
18
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
19
מגישים באופן מיידי.