חתיכות מגעיל: חביתת כבד עוף
חתיכות מגעיל: חביתת כבד עוף נטול גלוטן,, קטוגני ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. אם יש לך chanterelles, שרי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: הקטעים המגעילים: כבד ברווז, הקטעים המגעילים: כבד עגל עם בצל, ו הקטעים המגעילים: Sopaipillas.
הוראות
משרים את הכבדים בחלב לפחות 30 דקות, רצוי כמה שעות.
מסננים את הכבדים, משליכים את החלב.
הסר כל רקמות חיבור קשה עם מספריים או סכין קטנה. לשטוף בקצרה את הכבדים מתחת למים קרים; להתייבש עם מגבות נייר. חותכים כל כבד ל 2 או 3 חלקים, כ 1 אינץ ' באורך.
במחבת רדודה, מחממים כף אחת של חמאה; כאשר קצף החמאה מתחיל לרדת, מוסיפים את הפטריות. מערבבים את הפטריות סביב המחבת לזמן קצר; מטגנים במשך כמה דקות עד חום. כאשר הפטריות כמעט נעשות, מוסיפים את השום ומערבבים לערבב. מתבלים לפי הטעם במלח ומסירים מהחום, מניחים את הפטריות בקערה.
מחממים כף נוספת של החמאה באותו מחבת עד חם מאוד אבל לא מעשן.
הוסף את כל החלקים של הכבד ו sauté, ערבוב מדי פעם עד פני השטח של הכבד הוא השחמה אבל הפנים הוא עדיין ורוד, על 1 דקה. הסר במהירות מהחום ומניח בקערה עם הפטריות.
תוסיף את השרי והמים למחבת. Deglaze המחבת עם כף עץ, גירוד את חתיכות הכבד כי הם תקועים למחבת. מביאים את הנוזל לרתיחה ומפחיתים בחצי.
יוצקים את הנוזל על הכבדים והפטריות ומניחים בצד.
רגע לפני ההגשה, הכה את הביצים בקצרה.
מוסיפים את שמן הכמהין ומגררים את אגוז המוסקט מעל הקערה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את הכבד ואת הפטריות לקערה.
מחממים מחבת בינונית, כבדה על חום גבוה.
מוסיפים כף חמאה, מערבלים את המחבת כדי להפיץ את החמאה.
יוצקים את תערובת הביצים ומנערים את המחבת קדימה ואחורה. מבשלים במשך אחת עד שתי דקות, רועד מדי פעם כדי למנוע דבק. החלק התחתון של הביצים צריך להיות משחימים קלות, אבל העליון צריך להיות מוגדר בקושי.
אם תרצה, לפזר במהירות עוד גוש חמאה על גבי הביצים. מקפלים את החביתות לשניים להחליק על צלחת חמה.