חתיכות עוף Satay
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, ו דל פחמימות, מתכונים לאוסף שלך, חתיכות עוף Satay עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. 144 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מנגו צ'אטני, גרידת ליים, חמאת בוטנים, כורכום וכמון טחון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: חתיכות עוף קלויות פשוטות, כריך גבינה בגריל עוף בוטנים פיקנטי (aka להמס סאטה העוף), ו עוף סאטה.
הוראות
לחתוך כמה חתכים עמוקים לתוך כל רגל עוף וירך, ואז לשים לתוך מיכל גדול, לא מתכתי.
שים את גרידת ליים ומיץ, לימון, זנגביל, שום, חמאת בוטנים, תבלינים, קרם קוקוס ו 1 כפית מלח למעבד מזון, ולאחר מכן whizz עד חלקה ככל שאתה יכול לקבל את זה. בערך לקצוץ את עלי כוסברה דק לקצוץ את הגבעולים, ולאחר מכן להוסיף לתערובת.
יוצקים את המרינדה על העוף, לעסות אותו לתוך הבשר עם הידיים שלך, ואז להשאיר להתקרר לפחות 2 שעות, או עד 24 שעות אם יש לך זמן.
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
קו 1-2 מגשי אפייה גדולים עם רדיד ושומן עם קצת שמן.
מורחים את העוף על המגשים, העור בצד למעלה, וצולים במשך 1 שעה, או עד העוף מבושל דרך ואת ציפוי זהב מעט חרוך במקומות. מגניב, ואז להירגע היטב לארוז במיכל, מוכן להעברה. לפזר עם כמה עלים כוסברה יותר לשרת, אם אתה רוצה.