טגין ביל קוק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך כורכום הקרקע, מלח, זנגביל הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טג'ין זייטון בשביל הטאג' ין!, טג'ין של חמישה ימים, ו טג'ין טלה.
הוראות
1
בתנור הולנדי קטן או תבשיל אמייל מעל חום בינוני גבוה, מחממים את שמן הזית ומטגנים את הכורכום, זנגביל וכבש עד שהבשר מצופה היטב ומשחימים קלות, 2 עד 3 דקות. דק קוביות אחד הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
כורכום
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים אותו לבשר יחד עם מרק, זעפרן וכוסברה. לכסות ולהפחית את החום בינוני נמוך. לבשל עד הבשר הוא מזלג מכרז, 1 עד 1 1/2 שעות. זרוק את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
זעפרן
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשר
3
מחממים את התנור ל 200 מעלות F. עם כפית מחוררת, מעבירים את הבשר לצלחת חסינת קנה ולשמור חם בתנור עד מוכן לשרת. להביא את הרוטב בתבשיל בחזרה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
דק לחתוך את הבצל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיף את זה, יחד עם שזיפים מיובשים, דבש, קינמון, ופלפל לרוטב הבוער. מתבלים במלח. מבשלים עד שהתערובת מתעבה במקצת, 6 עד 8 דקות. כפית את רוטב שזיפים על הבשר ומפזרים את המנה עם זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שזיפים מיובשים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מגישים עם לחם חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
7
הערה: כדי טוסט למחוץ זעפרן, מקום חוטים במחבת nonstick קטן ומערבבים כל הזמן על חום בינוני גבוה במשך 2 עד 3 דקות. לרסק את החוטים בין האצבעות שלך, או לדפוק אותם במכתש יחד עם קמצוץ של מלח לפני השימוש.