טאג'ין ביל קוק
טגין ביל קוק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך כורכום הקרקע, מלח, זנגביל הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טג'ין זייטון בשביל הטאג' ין!, טג'ין של חמישה ימים, ו טג'ין טלה.
הוראות
בתנור הולנדי קטן או תבשיל אמייל מעל חום בינוני גבוה, מחממים את שמן הזית ומטגנים את הכורכום, זנגביל וכבש עד שהבשר מצופה היטב ומשחימים קלות, 2 עד 3 דקות. דק קוביות אחד הבצלים.
מוסיפים אותו לבשר יחד עם מרק, זעפרן וכוסברה. לכסות ולהפחית את החום בינוני נמוך. לבשל עד הבשר הוא מזלג מכרז, 1 עד 1 1/2 שעות. זרוק את הכוסברה.
מחממים את התנור ל 200 מעלות F. עם כפית מחוררת, מעבירים את הבשר לצלחת חסינת קנה ולשמור חם בתנור עד מוכן לשרת. להביא את הרוטב בתבשיל בחזרה לרתיחה.
מוסיף את זה, יחד עם שזיפים מיובשים, דבש, קינמון, ופלפל לרוטב הבוער. מתבלים במלח. מבשלים עד שהתערובת מתעבה במקצת, 6 עד 8 דקות. כפית את רוטב שזיפים על הבשר ומפזרים את המנה עם זרעי שומשום.
הערה: כדי טוסט למחוץ זעפרן, מקום חוטים במחבת nonstick קטן ומערבבים כל הזמן על חום בינוני גבוה במשך 2 עד 3 דקות. לרסק את החוטים בין האצבעות שלך, או לדפוק אותם במכתש יחד עם קמצוץ של מלח לפני השימוש.
בישול בקסבה מאת קיטי מורס.