קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

טאטין טארט תפוחים

טאטין טארט תפוחים
אפל טארט טאטין נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם מלח, תפוחים, מי קרח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית בלתי אפשרי של 9%. מתכונים דומים: טארט תפוחים טאטין {טארט תפוחים מקורמל הפוך}, טאטין טארט תפוחים, ו טארט טאטין (טארט תפוחים הפוך).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
להכנת הקרום: במעבד מזון שלבו את החמאה, הקמח, הסוכר, המלח וגרידת הלימון. דופק עד שזה נראה כמו פרמיגיאנו מגורד דק.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חמאהחמאה
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים את החלמון ו -1 עד 2 כפות מהמים. דופק, דופק, דופק עד שהתערובת מתאחדת. אם זה נראה קצת יבש להוסיף קצת יותר מים הדופק, הדופק, הדופק. התערובת צריכה לבוא יחד לכדור. זרוק את כל העניין על משטח עבודה נקי מקומח קלות. ללוש את התערובת 1 או 2 פעמים רק כדי להפוך אותו כדור חלק. בעזרת מערוך או מגלגלים את האצבעות או לוחצים את הבצק לעיגול אחיד בקוטר של 11 עד 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
בצקבצק
מיםמים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
4
מעבירים לגיליון עוגיות מרופד בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה, או רצוי לילה, מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
להכנת המילוי: בזמן שהבצק מצמרר, הניחו את הסוכר, סיידר התפוחים, מיץ הלימון וזרעי שעועית הווניל בתבנית אטומה לתנור 10 אינץ'. מערבבים לשלב. על אש גבוהה הביאו את התערובת לרתיחה והברישו מדי פעם את דפנות התבנית בעזרת מברשת מאפה טבולה במים, במידת הצורך. לאחר 6 עד 7 דקות התערובת תתחיל בסופו של דבר להפוך חום בהיר. סוויש את המחבת סביב בעדינות כדי לקדם אפילו בישול. מבשלים את התערובת עוד דקה בערך עד שהתערובת הופכת לצבע ענבר עמוק בהרבה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
מיץ לימוןמיץ לימון
בצקבצק
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבתמחבת
7
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה, 2 טפיחות בכל פעם. התערובת תבעבע. זה בסדר, רק להיזהר מאוד לא לקבל את כל זה עליך. כשכל החמאה שולבה, התחל לסדר את התפוחים המעוגלים כלפי מטה במעגלים. נסו לעשות זאת בצורה מסודרת ובצורה יפה. זכור, התחתון יהיה העליון!
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
חמאהחמאה
8
מחזירים את התבנית למבער ומבשלים על בינוני למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מסירים מהאש.
10
מוציאים את המאפה המצונן מהמקרר ומניחים אותו על גבי התפוחים. תוחבים את המאפה סביב שולי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
אופים בתנור שחומם מראש כ -20 עד 25 דקות או עד שהבצק מזהיב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
תנו לטארט להתקרר במשך 10 עד 15 דקות.
13
מניחים מגש הגשה הפוך על גבי המאפה והופכים בזהירות את הפלטה והתבנית.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
תן לטארט ליפול בעדינות מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
פורסים טארט לחתיכות בודדות ומקשטים עם בובת מסקרפונה ממותקת.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname