טאנגי ביף סטרוגנוף
Tangy Beef Stroganoff לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 502 קלוריות , 35 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם שמנת, גרגירי חמי בקר, שן שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 52% , המנה הזו מוצקה. נסו את Tangy Beef Stroganoff , Tangy Venison Stroganoff , ו- Easy Beef Stroganoff - גרסת בקר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את הקמח והשמנת החמוצה עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את רסק העגבניות, החרדל, רוטב ווסטרשייר, החמין והקימל; לערבב היטב. לְהַפְרִישׁ.
במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים את בשר הבקר, הפטריות, הבצל והשום בחמאה עד שהבשר שחום והירקות רכים.
מוסיפים את תערובת השמנת החמוצה; לחמם אך לא להרתיח.
מגישים מעל בזיליקום ספאצל (מתכון גם ב-Recipe Finder) או אטריות.