טאקו Tilapia מוקפץ עם פלפלים בגריל ובצל
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? טאקו Tilapia מוקפץ עם פלפלים בגריל ובצל יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. 43 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפלים, טורטיות תירס, פילה אמנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טאקו אמנון עם פלפלים ובצל, טאקו Tilapia רך בגריל, ו טאקו בגריל מגורר.
הוראות
מחממים גריל לחום גבוה. מסדרים פרוסות בצל ופלפלים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. בצל גריל במשך 12 דקות, מפנה מדי פעם.
הסר בצל ופלפלים מגריל, ולתת לעמוד במשך 5 דקות. פורסים טבעות בצל לשניים. דק לחתוך פלפלים; להשליך גבעולים וזרעים.
מערבבים בצל, פלפלים, כפית. מלח, וצפצופים. פלפל שחור בקערה קטנה.
מפזרים דגים באופן שווה עם כפית שנותרה. מלח ונותר כפית. פלפל שחור.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף דגים למחבת, ומבשל במשך 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. מחלקים דגים, תערובת בצל ופרוסות חלפיניו באופן שווה בין טורטיות.
מגישים עם פלחי לימון,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.