טאקו דגים Tilapia עם ארוגולה דורש על 42 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . במנה עיקרית זו יש 415 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, מיץ ליים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו טאקו דגים TILAPIA (טאקו דה טילפיה), טאקו דג אמנון, ו טאקו דג אמנון מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
* ניתן למצוא בשווקים אסיאתיים
3
ציוד מיוחד: מחבת מאפין nonstick 12 ספירה
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
4
עבור כוסות wonton: לשים מדף תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
באמצעות מברשת מאפה, מברשת כל צד של עטיפות wonton עם שמן קנולה. לחץ בעדינות על עטיפות wonton לתוך החלק התחתון וצדדים של מחבת מאפין 12 ספירה.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wonton
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6
אופים עד מוזהב קל, על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
הסר את המחבת מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות. בעדינות להרים את כוסות wonton מתוך המחבת להתקרר לחלוטין, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
למילוי: במחבת גדולה ולא דביקה, מחממים 3 כפות שמן זית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
לטפטף את פילה אמנון עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את הדגים בשכבה אחת במחבת ומבשלים עד שהבשר מתקלף ומבושל דרך, כ -2 עד 3 דקות בכל צד. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פילה אמנון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
עבור ההלבשה: בקערה בינונית, להקציף יחד את 3 כפות שמן זית ומיץ הסיד. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שים את כוסות וונטון על מגש ולחלק את תערובת האבוקדו לתוך הכוסות. למעלה כל אחד עם 3 עד 4 חתיכות של דגים. כפית על 1 עד 2 כפיות של תערובת קרם פרש על גבי הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ממתק תמנון בריט
2
הערה של קוק: עטיפות wonton יכול לשרוף מהר מאוד בתנור כדי לבדוק אותם לאחר 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wonton
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.