קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

טאקו דג אמנון עם ארוגולה

טאקו דג אמנון עם ארוגולה
טאקו דגים Tilapia עם ארוגולה דורש על 42 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . במנה עיקרית זו יש 415 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, מיץ ליים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו טאקו דגים TILAPIA (טאקו דה טילפיה), טאקו דג אמנון, ו טאקו דג אמנון מושחר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
* ניתן למצוא בשווקים אסיאתיים
3
ציוד מיוחד: מחבת מאפין nonstick 12 ספירה
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
4
עבור כוסות wonton: לשים מדף תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
באמצעות מברשת מאפה, מברשת כל צד של עטיפות wonton עם שמן קנולה. לחץ בעדינות על עטיפות wonton לתוך החלק התחתון וצדדים של מחבת מאפין 12 ספירה.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6
אופים עד מוזהב קל, על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
הסר את המחבת מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות. בעדינות להרים את כוסות wonton מתוך המחבת להתקרר לחלוטין, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
למילוי: במחבת גדולה ולא דביקה, מחממים 3 כפות שמן זית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
לטפטף את פילה אמנון עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את הדגים בשכבה אחת במחבת ומבשלים עד שהבשר מתקלף ומבושל דרך, כ -2 עד 3 דקות בכל צד. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה אמנוןפילה אמנון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
עבור ההלבשה: בקערה בינונית, להקציף יחד את 3 כפות שמן זית ומיץ הסיד. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוסיפים את האבוקדו, מנגו, בצל ירוק וארוגולה. לזרוק עד שכל החומרים מצופים.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
12
עבור קרם פרש: בקערה קטנה, מערבבים יחד את קרם פרש, אבקת ווסאבי ומלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
אבקת ווסאביאבקת ווסאבי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
שים את כוסות וונטון על מגש ולחלק את תערובת האבוקדו לתוך הכוסות. למעלה כל אחד עם 3 עד 4 חתיכות של דגים. כפית על 1 עד 2 כפיות של תערובת קרם פרש על גבי הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
הערה של קוק: עטיפות wonton יכול לשרוף מהר מאוד בתנור כדי לבדוק אותם לאחר 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.