טאקו דגים בגריל עם ציפוי אבוקדו שמנת
זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם תיבול לימון-פלפל, אבקת צ'ילי, כוסברהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , וזה לא כל כך סופר. נסו טאקו דגים בגריל עם ציפוי אבוקדו שמנת, טאקו דגים מושחרים עם רוטב אבוקדו שמנת, ו טאקו דגים בגריל עם מנגו-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בקערה בינונית, מערבבים אבוקדו, כוסברה ורוטב. תניח בצד.
קונכיות טאקו חום לפי ההוראות.
בקערה גדולה, מערבבים שמן, תיבול לימון ופלפל, אבקת צ ' ילי ומלח.
להוסיף הליבוט; לזרוק בעדינות מעיל.
מניחים סל על גריל מעל חום בינוני. כיסוי גריל; לבשל 5 עד 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, סידור מחדש פעמיים. מילוי קונכיות טאקו עם דגים, חסה, תערובת אבוקדו ועגבניה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.