טאקו דגים בגריל עם תירס ופפיטס
טאקו דגים בגריל עם תירס ופפיטס הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם תירס אוזניים, מלח שום, לימוניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה מובא אליך על ידי מטבח מהביל. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 85%. נסו טאקו דג תירס קלוי, טאקו דגים חריפים עם סלסה תירס, ו טאקו דגים לוהט עם סלסה תירס פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הגריל החיצוני לחום בינוני-גבוה.
מגלגלים כל אוזן תירס במגבת נייר לחה. מיקרוגל 2 דקות.
מברשת שמן זית על כל אוזן של תירס.
מברישים את הדגים בשמן זית ומתבלים במלח שום ופפריקה.
בקערה, מערבבים יחד את מרכיבי רוטב הקרמה.
צחצח את הסורגים בשמן זית. אנחנו לצלות את התירס והדגים באותו הזמן.
מוסיף את התירס על הגריל (לסובב לעתים קרובות במהלך הבישול). גריל הדג במשך 3 דקות בכל צד, דואג לא לבשל את הדג יתר על המידה. במהלך הרגע האחרון של צליה, לזרוק את טורטיות תירס על הגריל, היפוך באמצע הדרך.
באמצעות סכין משונן, לחתוך את הגרעינים את התירס. להרכיב טאקו עם כרוב, חתיכת דגים, כפית של רוטב, תירס, עגבניות, לסחוט ליים ו קומץ של pepitas.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.