קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

טאקו דגים ליים טקילה בגריל

טאקו דגים ליים טקילה בגריל
טקילה בגריל טאקו דגים ליים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 770 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו חלב, שמנת, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. נסו טאקו דגים בגריל עם טקילה פיקנטית-גוואקמולי ליים, טקילה ליים טאקו דגים, ו טקילה ליים טאקו דגים עם כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 8-אינץ במבוק שיפודים, ספוג במים
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
לכרוב: בקערת ערבוב גדולה שלבו את החומץ, הסוכר והמלח וערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מוסיפים את הכרוב ומערבבים לציפוי הכל בצורה אחידה. אפשר למרינדה במשך 15 דקות. מקפלים פנימה את הכוסברה ומניחים בצד עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
5
למרינדת הדגים: בקערת ערבוב גדולה שלבו את הטקילה, הכמון, השום, מיץ הליים ומעט מלח ופלפל. מחלקים את הדג לקוביות בגודל 1 אינץ ' ומוסיפים למרינדה. מניחים בצד למרינדה למשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טקילהטקילה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
1
מחממים גריל עליון שטוח לגובה ומצפים במעט שמן. משפדים 4 עד 5 חתיכות דג על כל שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מניחים את השיפודים על הגריל ומבשלים עד שהדג לבן ומבושל, בערך 1 דקה מכל צד וכ -4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
הסר את השיפודים ואפשר לנוח.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מחממים את הטורטיות בקבוצות על הגריל כ -2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מוציאים את הטורטיות לכיס נייר כסף מרופד במגבת ומכסים באופן רופף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
כדי לבנות את הטאקו, טפטפו מעט קרם ליים כוסברה על טורטיה. למעלה עם כמה תערובת כרוב אדום מתוח ולאחר מכן במקום שיפוד של דגים על גבי. החלק את השיפוד כך שהדג יישאר על הטאקו, ואז סיים עם עוד קרם ליים.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מקשטים במעט קוטיה מפוררת ורוטב חם ומגישים עם טריז ליים בצד. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
8
בקערה קטנה, לשלב את השמנת החמוצה, חלב, כוסברה, שום, כמון ומיץ לימון וצינה במשך שעה 1. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה קצוצה דקכוסברה קצוצה דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת Cotija מתפוררתגבינת Cotija מתפוררת4שרימפס וורידיםשש עשרה טורטיות קמח רכות בגודל 6 עד 7 אינץשש עשרה טורטיות קמח רכות בגודל 6 עד 7 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טריים, קצוציםעלי כוסברה טריים, קצוצים2חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון3חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון4שרימפס וורידיםרוטב חם, לקישוט, אם תרצהרוטב חם, לקישוט, אם תרצה1מיץ לייםמיץ ליים2ליים, juicedליים, juiced12 כפיות אבקת שוםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי2לימונים, חתוכים לחתיכות.לימונים, חתוכים לחתיכות.680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה mahi mahi ללא עצמות, ללא עור (או דגים לבנים המשרד אחרים)פילה mahi mahi ללא עצמות, ללא עור (או דגים לבנים המשרד אחרים)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'4שרימפס וורידיםשמן, לבישולשמן, לבישול4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב אדום מגוררכרוב אדום מגורר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טקילהטקילה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר.
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.