טקילה בגריל טאקו דגים ליים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 770 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו חלב, שמנת, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. נסו טאקו דגים בגריל עם טקילה פיקנטית-גוואקמולי ליים, טקילה ליים טאקו דגים, ו טקילה ליים טאקו דגים עם כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 8-אינץ במבוק שיפודים, ספוג במים
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
לכרוב: בקערת ערבוב גדולה שלבו את החומץ, הסוכר והמלח וערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
4
מוסיפים את הכרוב ומערבבים לציפוי הכל בצורה אחידה. אפשר למרינדה במשך 15 דקות. מקפלים פנימה את הכוסברה ומניחים בצד עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(שמור 1 כף)
5
למרינדת הדגים: בקערת ערבוב גדולה שלבו את הטקילה, הכמון, השום, מיץ הליים ומעט מלח ופלפל. מחלקים את הדג לקוביות בגודל 1 אינץ ' ומוסיפים למרינדה. מניחים בצד למרינדה למשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טקילה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
1
מחממים גריל עליון שטוח לגובה ומצפים במעט שמן. משפדים 4 עד 5 חתיכות דג על כל שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקות
2
מניחים את השיפודים על הגריל ומבשלים עד שהדג לבן ומבושל, בערך 1 דקה מכל צד וכ -4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקות
3
הסר את השיפודים ואפשר לנוח.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מחממים את הטורטיות בקבוצות על הגריל כ -2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
מוציאים את הטורטיות לכיס נייר כסף מרופד במגבת ומכסים באופן רופף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
כדי לבנות את הטאקו, טפטפו מעט קרם ליים כוסברה על טורטיה. למעלה עם כמה תערובת כרוב אדום מתוח ולאחר מכן במקום שיפוד של דגים על גבי. החלק את השיפוד כך שהדג יישאר על הטאקו, ואז סיים עם עוד קרם ליים.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קציצות עוף צמחוניות קפואות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מקשטים במעט קוטיה מפוררת ורוטב חם ומגישים עם טריז ליים בצד. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
8
בקערה קטנה, לשלב את השמנת החמוצה, חלב, כוסברה, שום, כמון ומיץ לימון וצינה במשך שעה 1. מתבלים במלח ופלפל.
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר.
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.