טאקו דגים על הגריל
טאקו דגים מתכון על הגריל יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 767 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 21 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו אבוקדו, בצל, פילה דגים בשר מוצק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית נסו איך גריל דגים שלמים, איך לצלות דגים: דג חרב בגריל עם ענבים ובצל, ו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל, הפלפל וקורט נדיב של מלח, ערבוב כדי לצפות את הירקות בשמן. ברגע הבצלים מתחילים חום קצת מסביב לקצוות, להנמיך את החום בינוני נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים והפלפלים רכים אבל עדיין יש קצת ביס, על 5 דקות יותר. לטעום ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך, כמו גם כמה טחנות של פלפל. תניח בצד.
לחמם גריל כך שזה די חם, אבל לא לוהט. בעוד החימום שלה, לקלף לחתוך את האבוקדו לפרוסות דקות ולסדר אותם עם כוסברה וסיד על צלחת. לשפשף את הדגים בכל רחבי עם 2 כפות הנותרים של שמן זית מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. כאשר הגריל חם, בעדינות להניח את הדגים על זה ומבשלים, בלי להתעסק עם זה, במשך 2 עד 4 דקות לכל צד, תלוי כמה עבה פילה הם. אתה רוצה את זה מבושל דרך, אבל בכלל לא יבש. בעדינות להסיר את הדג לצלחת ולשמור על חם. (אם אתה לא צלייה, רק לבשל את הדג במחבת לא מקל על חום בינוני גבוה באותו אופן.)
לעטוף את הטורטיות בערימה בנייר אלומיניום חותם.
שים את חבילת רדיד של טורטיות על הגריל לכסות במשך כמה דקות, עד שהם חמים. לחלופין, אתה יכול לחמם את טורטיות זוג בכל פעם ממש על הגריל, באמצעות מלקחיים כדי להעיף אותם לאחר כ 10 שניות.
כדי להרכיב טאקו, לשבור את הדגים לחתיכות גדולות עם מזלג. קח טורטייה חמה ולשים כמה חתיכות של דגים בקו במורד המרכז. למעלה עם forkful של בצל ופלפלים, כמה פרוסות אבוקדו וקמצוץ של עלי כוסברה.
מוסיף שפריץ נדיב של מיץ ליים וקצת סלסה אם אתה רוצה.
להתגלגל ולאכול. תשאיר את זה לאורחים שלך לעשות את שלהם, ולהזכיר להם שאם הם מקבלים מבולגנים בתהליך, הם עושים את זה נכון!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.