טאקו דגים עם Jicama-כוסברה קולסלאו
טאקו דגים עם סלט כרוב Jicama-כוסברה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם שמן canolan, טורטיות קמח, mahi-mahi, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: ענבים אדומים, שעועית שחורה, כוסברה, טאקו Jicama, טאקו דגים עם כרוב, Jicama, ושעועית שחורה, ו טאקו דגים בגריל עם סלט כרוב קרמי לשניים.
הוראות
קליפת באח מ סיד, לסחוט מיץ כדי למדוד 3 כפות.
מקם קליפה ומיץ בשקית הקפאה 1 ליטר zip-top.
מוסיפים כמון ושמן. שקית חותם, ולנער לשלב.
מוסיפים דגים למרינדה. אטמי את השקית, ופני לדגי מעילים. להירגע כמה שעות.
מחממים מחבת גדולה מברזל יצוק או לא מקל על חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף דגים, ומבשל 10 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
הסר כל פיסת דגים ממחבת כאשר הוא נעשה. (לא לבשל יתר על המידה.) Break fish into small chunks.
טורטיות טוסט משני הצדדים במחבת גדולה מעל חום בינוני בעוד דגים טבחים. תכסו את הטורטיות, ותתחממו.
דג כפית לתוך טורטיות; למעלה עם סלט כרוב Jicama-כוסברה ורוטב עגבניות צלוי אש-ו-Poblano סלסה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו