קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות3
ציון בריאות29
מגזין

טאקו דגים עם אליולי צ'ילי ליים

טאקו דגים עם אליולי צ'ילי ליים
המתכון טאקו דגים עם אליולי צ'ילי ליים מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מתכון זה של Norecipes יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותביאו כמון טחון, גרידת ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. נסו טאקו דגים צ'ילי ליים: ארוחת ערב מקסיקנית מוכנה תוך 15 דקות, טאקו ליים וצ'ילי דגים וdonna Hay' s 'טרי ואור' ספר בישול {& בגידה}, ו טאקו דגים צלויים צ'ילי ליים עם שמנת חמוצה כרוב כרוב סלט + מנגו & אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
נגב את chilies Guajillo עם מגבת נייר לחה. לצלות את הפלפלים עד ריחני בתנור טוסטר. היזהר לא לשרוף אותם או שהם יהיו מרירים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל גואחילופלפל גואחילו
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבותפרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
הסר את הגבעול ואת הזרע ולשים אותם בקערה לכסות עם מים רותחים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מסננים את הצ ' ילי, ולשים אותם בקערת העבודה הקטנה של מעבד מזון יחד עם חלמוני ביצה, גרידת ליים, מיץ ליים, שום, מלח וסוכר. בליץ עד חלקה, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים את שמן הזית ב 5 תוספות, עיבוד עד חלקה בכל פעם. אם מעבד המזון שלך יש צינור הזנה, זה יעבוד הכי טוב. כאשר התערובת חלקה וללא כל גושים, allioli שלך נעשה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מערבבים את המלח, כמון טחון, פלפל שחור, אורגנו מקסיקני בקערה קטנה ומפזרים באופן שווה על שני הצדדים של הדגים. לגרוס את הכרוב עם מנדולינה או סכין חדה, ולכסות עם מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מקסיקניאורגנו מקסיקני
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כמון טחוןכמון טחון
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
הוסף 1 1/2" של שמן לתוך סיר תחתית כבד חום 360 מעלות F. להכין מתלה חוט מרופד עם כמה שכבות של מגבות נייר.אבק את הדגים באופן שווה עם 2 כפות קמח.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
שים את כוס 1/2 הנותרים בקערה. כאשר השמן הוא עד הטמפרטורה, להוסיף את הבירה לקמח, במהירות לטאטא יחד. זה בסדר אם יש כמה גושים אבל הקפד לא overmix. הבלילה דגים ומטגנים אותו בקבוצות עד חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
מסננים את הדגים על מתלה נייר מגבת מצופה. לאחר כל הדגים מטוגנים, להגדיל את חום השמן ל 375 מעלות F. מטגנים את הדגים שוב עד הקרום הוא חום זהוב. הצ ' יפס השני מבטיח שהדגים יישארו פריכים. כדי לבנות טאקו הדגים שלך, לחמם את הטורטיות ולנקז ולייבש את הכרוב. שים את טורטייה, ולהוסיף כמה כרוב מגורר, העליון עם כמה דגים מטוגנים ואליולי צ ' ילי ליים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
9
מגישים עם פלחי לימון עבור סחיטה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.