קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

טאקו דגים עם פפאיה-סלסה קוקוס

טאקו דגים עם פפאיה-סלסה קוקוס
טאקו דגים עם סלסה פפאיה-קוקוס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פפאיה, פילה סנאפר, טורטיות תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: טאקו דגים עם סלסה אבטיח, טאקו דגים עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה כתומה.

הוראות

1
כדי להכין סלסה, לשלב את המרכיבים הראשונים 8; בואו לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
2
כדי להכין דגים, מניחים דגים בצלחת רדודה; טפטוף עם מיץ 2 כפות. מכסים ומשרים במקרר 30 דקות, הופכים דגים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
הסר דגים מן המרינדה, השלכת המרינדה; לטפוח דגים יבשים עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. לדלות דגים panko, בעדינות לחיצה לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידת העדינות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
חותכים דגים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. מחלקים דגים באופן שווה בין טורטיות. למעלה כל אחד עם 1/4 כוס כרוב, 1/3 כוס סלסה, 1 כפית שמנת חמוצה, ו 1 טריז סיד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ל-1 אננסל-1 אננס
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מגישים באופן מיידי.
10
בירה הערה: לאגר הוא היין הלבן של בירה-מושלם עם מאכלים חריפים או מנות דגים. פופ לפתוח בירה פס אדום קריבי ($50 לשישייה), עם ניחוחות עדינים של מאלט מתוק, תבואה, וחציר טרי. זה עדין, עדיין מרענן נגד חום jalapeo. המרקם הקל והרך הוא גם ניגוד נחמד למחנק הדגים. -- ג ' פרי לינדנמות
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.