טאקו דגים קל עם מנגו-סלט אננס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים קל עם סלט מנגו-אננס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 248 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 204 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום העצמאות. אם יש לך מיץ לימון, בצל, טורטיות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . נסו Old El Paso® בגריל עוף וטאקו אננס עם כרוב וסלט מנגו, טאקו חזיר קל עם סלט אננס, ו טאקו דגים צלויים צ'ילי ליים עם שמנת חמוצה כרוב כרוב סלט + מנגו & אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים פילה בקלה על גיליון גדול של רדיד אלומיניום; יוצקים מיץ לימון על דגים ומתבלים עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם. מקפלים את הסכל סביב הדגים וחותמים כדי ליצור נרתיק; מניחים נרתיק בתבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, על 20 דקות.
בינתיים, לטאטא חומץ, מיונז, סוכר, 1 כף מלח, 1 פלפל שחור כף, אבקת שום בקערה עד חלקה.
מערבבים כרוב, מנגו, אננס, בצל אדום, כוסברה, וחלפיניו בקערה גדולה.
יוצקים רוטב על ירקות ופירות; לזרוק לשלב. מכסים ומקררים סלט כרוב עד מוכן לשרת.
מחלקים דגים באופן שווה בין טורטיות קמח. כפית סלט כרוב על דגים כדי לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו