קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

טאקו יווני

טאקו יווני
טאקו יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 998 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 295 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ואספו מלח ופלפל כשר, אורגנו, נענע ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף סופר של 95%. מתכונים דומים: טאקו יווני, עטיפות טאקו ירוקות אולטימטיביות עם בשר טאקו עדשים-אגוזי מלך (טבעוני + ללא גלוטן), ו סלט הטאקו של ג'סיקה עם רוטב טאקו קרמי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לכבש: במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הטלה, מפזרים מלח ופלפל ומבשלים עד שהבשר נהיה חום וזהוב, 10 עד 12 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הכבש ושומרים. מנמיכים את האש לבינונית ומקפיצים את הבצל במיצי הטלה עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצלבצל
כבשכבש
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
4
מוסיפים את האורגנו והשום ומבשלים עד שהם ריחניים. עונה.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
שוםשום
5
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עד שהוא מתקרמל. מתפיחים עם היין האדום ומגרדים את כל החלקים שנדבקו לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
יין אדוםיין אדום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הטלה חזרה פנימה, מערבבים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
7
לצזיקי: מגררים את המלפפון על החורים הגדולים של פומפיה בקופסה ומניחים במסננת דקה או בד גבינה המותקן מעל קערה. ממליחים את המלפפון ומניחים לשבת 10 דקות. ואז לסחוט את כל הלחות עודף.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
צזיקיצזיקי
גבינהגבינה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
מסננתמסננת
קערהקערה
8
מוסיפים את המלפפון המסונן לקערה עם היוגורט, הפטה, השום והנענע. התאם את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
מלפפוןמלפפון
שוםשום
יוגורטיוגורט
גבינת פטהגבינת פטה
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
לתענוג עגבניות המלפפון: זורקים לקערה את שמן הזית, החומץ, העגבניות, המלפפונים והבצל ומתאימים את התיבול במידת הצורך. לכסות ולתת לשבת לפחות 1 שעה להתחתן עם הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
שמן זיתשמן זית
תיבולתיבול
עגבנייהעגבנייה
חומץחומץ
בצלבצל
להתענגלהתענג
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
לבניית הכריך: שמיר את הצזיקי על הפיתות, ואז הניח על הכבש ומעליו עונג עגבניות מלפפון.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
צזיקיצזיקי
להתענגלהתענג
עגבנייהעגבנייה
פיתהפיתה
כבשכבש