טאקו יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 998 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 295 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ואספו מלח ופלפל כשר, אורגנו, נענע ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף סופר של 95%. מתכונים דומים: טאקו יווני, עטיפות טאקו ירוקות אולטימטיביות עם בשר טאקו עדשים-אגוזי מלך (טבעוני + ללא גלוטן), ו סלט הטאקו של ג'סיקה עם רוטב טאקו קרמי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לכבש: במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
כבש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הטלה, מפזרים מלח ופלפל ומבשלים עד שהבשר נהיה חום וזהוב, 10 עד 12 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הכבש ושומרים. מנמיכים את האש לבינונית ומקפיצים את הבצל במיצי הטלה עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל
כבש
בשר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
4
מוסיפים את האורגנו והשום ומבשלים עד שהם ריחניים. עונה.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו
שום
5
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עד שהוא מתקרמל. מתפיחים עם היין האדום ומגרדים את כל החלקים שנדבקו לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
יין אדום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הטלה חזרה פנימה, מערבבים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כבש
7
לצזיקי: מגררים את המלפפון על החורים הגדולים של פומפיה בקופסה ומניחים במסננת דקה או בד גבינה המותקן מעל קערה. ממליחים את המלפפון ומניחים לשבת 10 דקות. ואז לסחוט את כל הלחות עודף.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
צזיקי
גבינה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
פומפיה תיבת
מסננת
קערה
8
מוסיפים את המלפפון המסונן לקערה עם היוגורט, הפטה, השום והנענע. התאם את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
מלפפון
שום
יוגורט
גבינת פטה
מנטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
לתענוג עגבניות המלפפון: זורקים לקערה את שמן הזית, החומץ, העגבניות, המלפפונים והבצל ומתאימים את התיבול במידת הצורך. לכסות ולתת לשבת לפחות 1 שעה להתחתן עם הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
שמן זית
תיבול
עגבנייה
חומץ
בצל
להתענג
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
לבניית הכריך: שמיר את הצזיקי על הפיתות, ואז הניח על הכבש ומעליו עונג עגבניות מלפפון.