טאקו כפול דקר
טאקו כפול דקר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 473 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, מים, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה די טוב. מתכונים דומים: טאקו כפול דקר, טאקו קומתיים, ו פעמיים דקר טאקו Veggie.
הוראות
מניחים את הבשר הטחון במחבת מעל חום בינוני, ומפזרים כ 3/4 של המנה של תיבול טאקו על הבשר. מבשלים ומערבבים את בשר טחון, לשבור אותו כפי שהוא מבשל, עד הבשר משחימים ומתפורר, 10 עד 15 דקות.
מחית את השעועית המטוגנת במים בסיר קטן, ומפזרים את שאר מנות התיבול.
מחממים את השעועית המטוגנת על אש נמוכה עד רותח.
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מניחים את קונכיות הטאקו הפריך על תבנית אפייה ומחממים אותן בתנור שחומם מראש במשך 3 עד 5 דקות.
כדי להפוך את האבוקדו, לקלף, זרע, ומועך את האבוקדו בקערה עם 1 כף שמנת חמוצה, מיץ לימון, ומלח ופלפל לפי הטעם, ולהניח בצד.
כדי לבנות את הטאקו, מורחים כל טורטייה קמח עם כ 2 כפות של שעועית טרי מחומם. לעטוף את הטורטייה בעדינות סביב שריון טורטייה פריך.
מורחים על 2 כפות של בשר טחון לאורך החלק התחתון של הקליפה הפריכה, ומפזרים על 2 כפות של גבינת צ ' דר גרוסה על גבי הבשר. מעל הגבינה עם חסה קרועה, קמצוץ עגבניות ובצל קצוצים, ומעט שמנת חמוצה וגואקמולי.