קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

טאקו כפול דקר

טאקו כפול דקר
טאקו כפול דקר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 473 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, מים, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה די טוב. מתכונים דומים: טאקו כפול דקר, טאקו קומתיים, ו פעמיים דקר טאקו Veggie.

הוראות

1
מניחים את הבשר הטחון במחבת מעל חום בינוני, ומפזרים כ 3/4 של המנה של תיבול טאקו על הבשר. מבשלים ומערבבים את בשר טחון, לשבור אותו כפי שהוא מבשל, עד הבשר משחימים ומתפורר, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מסננים את השומן העודף.
3
מחית את השעועית המטוגנת במים בסיר קטן, ומפזרים את שאר מנות התיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מחממים את השעועית המטוגנת על אש נמוכה עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
5
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מניחים את קונכיות הטאקו הפריך על תבנית אפייה ומחממים אותן בתנור שחומם מראש במשך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
כדי להפוך את האבוקדו, לקלף, זרע, ומועך את האבוקדו בקערה עם 1 כף שמנת חמוצה, מיץ לימון, ומלח ופלפל לפי הטעם, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
כדי לבנות את הטאקו, מורחים כל טורטייה קמח עם כ 2 כפות של שעועית טרי מחומם. לעטוף את הטורטייה בעדינות סביב שריון טורטייה פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מורחים על 2 כפות של בשר טחון לאורך החלק התחתון של הקליפה הפריכה, ומפזרים על 2 כפות של גבינת צ ' דר גרוסה על גבי הבשר. מעל הגבינה עם חסה קרועה, קמצוץ עגבניות ובצל קצוצים, ומעט שמנת חמוצה וגואקמולי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. צריבת קוטג ' Cashburn פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.