טאקו סטייק עם סלסה אבוקדו
טאקו סטייק עם סלסן אבוקדו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, סטייק בקר, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו טאקו סטייק בגריל עם סלסה אבוקדו, טאקו סטייק בגריל עם סלסה אבוקדו, ו טאקו סטייק בגריל עם סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
לסחוט לימונים לתוך כוס מדידה; להזמין 1 מיץ כף עבור סלסה. בשקית ניילון לאחסון מזון כבדה, מערבבים מיץ ליים שנותר (כ 1/4 כוס), כמון, 1/4 מלח כפית, פלפל ושום.
מוסיפים בשר בקר; שקית חותם ופונים לבשר בקר. מקררים 1 שעה כדי להשרות, מפנה מדי פעם.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים עגבניות, בצל, אבוקדו, שמורות 1 כף מיץ ליים ו 1/8 כפית מלח; לזרוק מעיל.
הסר בשר מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים בשר בקר על מתלה במחבת ברוילר. צלייה עם 4 העליון 6 אינץ ' מחום 10 עד 15 דקות או עד doneness הרצוי, פונה פעם אחת.
חותכים באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות מאוד.
טורטיות חמות לפי הוראות החבילה. מחלקים רצועות סטייק בין טורטיות; מעל כל אחד עם על 1/4 כוס סלסה אבוקדו; לקפל במחצית.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.