טאקו סטייק עם סלסן אבוקדו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, סטייק בקר, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו טאקו סטייק בגריל עם סלסה אבוקדו, טאקו סטייק בגריל עם סלסה אבוקדו, ו טאקו סטייק בגריל עם סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
לסחוט לימונים לתוך כוס מדידה; להזמין 1 מיץ כף עבור סלסה. בשקית ניילון לאחסון מזון כבדה, מערבבים מיץ ליים שנותר (כ 1/4 כוס), כמון, 1/4 מלח כפית, פלפל ושום.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
Dientes De Ajo
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים בשר בקר; שקית חותם ופונים לבשר בקר. מקררים 1 שעה כדי להשרות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים עגבניות, בצל, אבוקדו, שמורות 1 כף מיץ ליים ו 1/8 כפית מלח; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 פלפל ארבול מיובש
בצל מטוגן בצ'דר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הגדר שליטה בתנור לצלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר בשר מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מניחים בשר בקר על מתלה במחבת ברוילר. צלייה עם 4 העליון 6 אינץ ' מחום 10 עד 15 דקות או עד doneness הרצוי, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
7
בואו לעמוד 5 דקות.
8
חותכים באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
9
טורטיות חמות לפי הוראות החבילה. מחלקים רצועות סטייק בין טורטיות; מעל כל אחד עם על 1/4 כוס סלסה אבוקדו; לקפל במחצית.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.