טאקו סלמון מוכה בירה עם צ'יפוטלה קרם
המתכון לטאקו סלמון מוכה בבירה עם צ'יפוטלה קרמן מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט מרהיב pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לך מלח ים, שמן צמחי, קרם צ'יפוטלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו טאקו דגים מוכה בירה עם צ'יפוטלה קרם, בירה וצ'יפוטלה-טאקו דגים מוכה, ו טאקו דגים מוכה בירה (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף טורטיות בנייר כסף, ואופים ב 200 במשך 10 עד 15 דקות או עד חם.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה, רדודה.
חום 1 אינץ שמן בסיר כבד 10 אינץ '(2 עד 3 אינץ ' עמוק) מעל חום בינוני עד מדחום עמוק שומן רושם 36
לטבול דגים לתוך הבלילה כדי מעיל, ניקוז עודף. מטגנים דגים בקבוצות, פונים פעם אחת, 4 עד 5 דקות או עד הזהב.
להרכיב טאקו עם טורטיות חמות, דגים, ו Crema צ ' יפוטלה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.