טאקו סלמון משפשף יבש עם Tomatillo-סלט אבוקדו
טאקו סלמון משפשף יבש עם Tomatillo-סלט אבוקדו נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם tomatillos, כוסברה, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקפה הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפה ' תה ' עוגות כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Spice-שפשף עוף וטאקו ירקות עם סלט כרוב וקרם צ'יפוטלה, טאקו תפוחי אדמה עם סלסה אבוקדו וtomatillo, ו קארי שפשף סלמון עם סלט נאפה.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את הכמון עם אבקת צ ' ילי, סוכר חום וקפה. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מברישים את פילה הסלמון בשמן זית ומעלים אותם בתערובת התבלינים.
בינתיים, במעבד מזון או בלנדר, מחית את הטומטילו עם כוסברה, jalapeo ושום עד חלקה.
מוסיפים את השמנת החמוצה ותהליך עד חלקה, ולאחר מכן מוסיפים את האבוקדו ואת הדופק עד שמנת.
מעבירים את הרוטב לקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הכרוב וזורקים למעיל.
מחממים מחבת גריל. מברשת קלה כל טורטייה עם שמן זית. מחסנית טורטיות ולעטוף אותם בנייר כסף.
אופים במשך 10 דקות. בינתיים, מברשת את מחבת הגריל עם שמן זית גריל פילה סלמון על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד מבושל כמעט דרך, 8 עד 9 דקות.
מעבירים את הסלמון לצלחת ומתקלפים במזלג.
מלאו את הטורטיות בסלמון. למעלה עם כרוב סלט ומגישים מיד עם רוטב חריף וסיד טריזים.