קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

טאקו עוף מטוגן עם חמאה-רוטב Jalapeño

טאקו עוף מטוגן עם חמאה-רוטב Jalapeño
טאקו עוף מטוגן עם רוטב חמאה-Jalapeño עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל חלפיניו, שיני שום, רוטב ראנץ ' ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טאקו אבוקדו מטוגן עם רוטב חלפיניו, כריך עוף מטוגן בחמאה, סלט כרוב, ופל צ'דר Jalapeno, ו וופלים בחמאה עם פודינג עוף מטוגן בחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
רוטב חווה תהליך, פלפל jalapeo, כוסברה, שום, מיץ ליים בבלנדר או מעבד מזון 2 עד 3 שניות או עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים 1 חזה עוף מטוגן במכרז בכל טורטייה תירס מחומם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
טורטיה תירסטורטיה תירס
3
מגישים עם רוטב צנוניות פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.