קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות16
מגזין

טאקו צלעות עם ריבת בצל וחזרת קרם פרש

טאקו צלעות עם ריבת בצל וחזרת קרם פרש
מתכון טאקו צלעות עין עם ריבת בצל חזרת קרם Fraîche יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לך בצל, קורנית, סטייק עין-צלעות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: טאקו צלעות עם ריבת בצל וחזרת קרם פרש, פנקייק תפוחי אדמה עם תפוח-ריבת בצל וקרם פרייז'ה חזרת, ו סלק ולביבות תפוחי אדמה בצל אדום עם מחית גזר חזרת וקרם פרייז'ה Caraway.

הוראות

1
מערבבים הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג. מתבלים לפי הטעם עם מלח כשר. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים בצל, יין, דבש ותימין במחבת גדולה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשל שנחשף עד היין נספג כמעט, ערבוב מדי פעם, כ 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים בחומץ יין אדום. מבשלים 10 דקות כדי למזג טעמים, הוספת מים על ידי כפות כדי להרטיב אם ריבה יבשה ומערבבת לעתים קרובות (בצל עדיין יהיה פריך מעט). מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. לפני השימוש, לחמם מחדש על חום בינוני עד רק חם, הוספת מים נוספים על ידי כפות אם ריבה יבש.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ריבהריבה
1
מחממים תנור ל 350°f. לעטוף טורטיות בנייר כסף, סוגר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים בתנור עד מחומם דרך, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בינתיים, חום 1 כף שמן זית בכל אחד 2 מחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
הוסף 2 סטייקים לכל מחבת ומבשל עד doneness הרצוי, על 3 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים סטייקים ללוח חיתוך. חותך דק סטייקים לרוחב. מחלקים פרוסות סטייק בין טורטיות חמות. למעלה עם ריבת בצל, ואז כף של חזרת קרם fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מקשטים עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1
שורש חזרת טרי נראה כמו בן דוד knottier של גזר לבן. השתמש מקלף ירקות כדי לקלף את העור, ולאחר מכן פומפיה תיבת, מעבד מזון, או Microplane לצורם. אם השורש הטרי אינו זמין, תחליף 1/4 כוס חזרת מוכנה במתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
שורש חזרתשורש חזרת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.