טאקו רך בסגנון מקסיקני חדש עם פרוצים עוף וסלסה ורדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו רך בסגנון מקסיקני חדש עם עוף פרוצים וסלסה ורדה. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . לך לחנות ותביא בצל, ציר עוף, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: סלסה ורדה טאקו עוף בcrockpot, סלסה איטית סלסה ורדה טאקו עוף, ו סלסה איטית סלסה ורדה טאקו עוף.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. עוף העונה עם מלח ואבקת אנצ 'ו צ' ילה. צור, צד העור למטה, בשמן עד חום זהוב. הפוך וחום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הסר את העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים עד חום זהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
6
מוסיפים את העוף בחזרה לסיר, מוסיפים את הצ ' ילי, המניה והכוסברה ומביאים לרתיחה. מכסים וצולים בתנור עד שהעוף נופל בקלות מהעצם, כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הסר את העוף מן הסיר ומאמץ את נוזל הבישול לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר עצמות לחתוך או לגרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
9
מניחים את נוזל בישול שמור לסיר בינוני ולהביא לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מוסיף את העוף מגורר, לכבות את החום ולתת חם.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץ
11
מחלקים את העוף החם בין טורטיות חמות, העליון עם סלסה ורדה וכוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרת
קציצות עוף צמחוניות קפואות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את הבצלים ואת חלפיניו ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
14
מוסיף את tomatillos ומבשלים עד רך, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
15
מעבירים את התערובת לבלנדר, מוסיפים את מיץ הלימון, הדבש והכוסברה, ומתמזגים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.