קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

טאקו רך בסגנון מקסיקני חדש עם פרוצים עוף וסלסה ורדה

טאקו רך בסגנון מקסיקני חדש עם פרוצים עוף וסלסה ורדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו רך בסגנון מקסיקני חדש עם עוף פרוצים וסלסה ורדה. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . לך לחנות ותביא בצל, ציר עוף, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: סלסה ורדה טאקו עוף בcrockpot, סלסה איטית סלסה ורדה טאקו עוף, ו סלסה איטית סלסה ורדה טאקו עוף.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. עוף העונה עם מלח ואבקת אנצ 'ו צ' ילה. צור, צד העור למטה, בשמן עד חום זהוב. הפוך וחום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
הסר את העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים עד חום זהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את העוף בחזרה לסיר, מוסיפים את הצ ' ילי, המניה והכוסברה ומביאים לרתיחה. מכסים וצולים בתנור עד שהעוף נופל בקלות מהעצם, כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הסר את העוף מן הסיר ומאמץ את נוזל הבישול לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר עצמות לחתוך או לגרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מניחים את נוזל בישול שמור לסיר בינוני ולהביא לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוסיף את העוף מגורר, לכבות את החום ולתת חם.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
11
מחלקים את העוף החם בין טורטיות חמות, העליון עם סלסה ורדה וכוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את הבצלים ואת חלפיניו ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
14
מוסיף את tomatillos ומבשלים עד רך, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
15
מעבירים את התערובת לבלנדר, מוסיפים את מיץ הלימון, הדבש והכוסברה, ומתמזגים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

מרכיבים

1אנצ'ו צ' ילה, קצוץ גסאנצ'ו צ' ילה, קצוץ גס33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רגלי עוף וירכיים, ללא עוררגלי עוף וירכיים, ללא עור9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2צ'ילי מקסיקני חדש, קצוץ גסצ'ילי מקסיקני חדש, קצוץ גס6sprigsכוסברה, בתוספת קצוצה יותר, לקישוטכוסברה, בתוספת קצוצה יותר, לקישוט591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה קצוציםעלי כוסברה קצוצים12טורטיות קמח, מחומםטורטיות קמח, מחומם4ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1חלפיניו, חתוך בצפיפותחלפיניו, חתוך בצפיפות33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ ליים טרימיץ ליים טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1( חצילים)בצל אדום, קצוץ גסבצל אדום, קצוץ גס8שרימפס וורידיםמלחמלח8שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי8tomatillos, קליפה וקצוץ גסtomatillos, קליפה וקצוץ גס1כף. חומץ ביין אדוםבצל צהוב, פרוס דקבצל צהוב, פרוס דק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.