טאקו שפמנון מושחר
מתכון טאקו שפמנון מושחר יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 15 דקות. במנה עיקרית זו יש 460 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מארון בישול יש 9878 אוהדים. אם יש לך טורטיות, שפמנון, פיקו דה גאלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן נסו שפמנון מושחר, שפמנון מושחר, ו שפמנון מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה.טובלים את הדג בחמאה, מפזרים על התיבול ומטפחים אותו.
מניחים את הדגים במחבת ומבשלים עד שזה רק מתחיל להשחיר אבל לא לשרוף, על 2 דקות, להעיף אותו ולעשות את אותו הדבר לצד השני.להרכיב טאקו וליהנות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה