טארט אגוזי חמוציות פתיתים
טארט אגוזי חמוציות פתיתים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 12 מנות עם 409 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמנת מתוקה כבדה, ביצה לבנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאי צימוקים חמוציות פתיתים, טארט אגוזי חמוציות, ו טארט אגוזי חמוציות.
הוראות
מניחים את הקמח, החמאה והסוכר במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מוסיפים את החלמונים, המים, מיץ הלימון והקליפה; מכסים ומעבדים עד שהבצק יוצר כדור. מחלקים בצק לשניים; עוטפים בניילון נצמד. מקררים במשך שעה 1 או עד המשרד.
בסיר קטן, להביא את הסוכר, חמאה ומים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה. מבשלים, ללא ערבוב, עד שהתערובת הופכת לצבע ענבר זהוב, כ -7 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים בהדרגה שמנת. מחזירים לאש; מערבבים פנימה דבש ומלח לתערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזי מלך וחמוציות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר.
על משטח מקומח קלות מרדדים מנת בצק אחת ל -11 אינץ'. מעגל.
העברה ל-9 אינץ ' לא משומן. מחורצים טארט פאן עם נשלף תחתון; לקצץ מאפה אפילו עם קצה.
מרדדים את הבצק שנותר כך שיתאים לראש הטארט; מניחים מעל המילוי. חתוך ואטום קצוות.
מברישים בחלבון ביצה; מפזרים סוכר גס.
אופים בחום של 400 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד שהמילוי מבעבע. מצננים על רשת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.