טארט אגס ג'ינג'רנאפ
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 287 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בתוספת 1/4 כוס סוכר, גבינת שמנת, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו עוגת גבינה אגס-ג'ינג'רנאפ, עוגת דלעת ג'ינג'רנאפ-אגס, ו זוטות אגס ג'ינג'רנאפ עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו פירורי עוגיות וחמאה. לחץ על החלק התחתון ו-1/2 אינץ'. את הצדדים של 9-ב. תבנית קפיצית מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 5-8 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
בינתיים, בקערה גדולה, היכו גבינות שמנת עד חלקה. מקציפים 1/3 כוס סוכר, קמח וניל.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
בקטן משלבים את האגסים, הקינמון והסוכר שנותר; מסדרים פרוסות אגס מעל תערובת גבינת שמנת.
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 30-40 דקות או עד שכמעט מתייצב. מיד להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב על מתלה תיל במשך שעה 1. מקררים לפחות 2 שעות.
הסר את דפנות התבנית. מקררים שאריות.