טארט אפל וקלבדוס
צריך קינוח צמחוני? טארט אפל וקלבדוס יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, מיץ לימון, סוכר ממתקים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו חזיר עם תפוחים, קלבדוס וסיידר תפוחים, עוגות תפוחים כפריות עם קלבדוס קצפת, ו קוקטייל Normand Fizz / Apple Jinger Calvados (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים מאפה על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח לתוך סיבוב 16 אינץ 'מחוספס (1/8 אינץ' עבה), ולאחר מכן להעביר בזהירות גיליון אפייה גדול מצופה קלף. קיפול רופף בקצה של מאפה במידת הצורך כדי להתאים על תבנית אפייה, ואז צמרמורת, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, 30 דקות.
בעוד מאפה הוא מצמרר, לקלף תפוחים הליבה, ולאחר מכן לחתוך לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. לזרוק פרוסות עם מיץ לימון וסוכר מגורען 1/3 כוס.
לשים גיליון אפייה עם מאפה על משטח עבודה ולפתוח את כל הקצוות כך מאפה הוא שטוח.
מורחים רסק תפוחים על מאפה, משאיר גבול 2 אינץ', ורוטב העליון עם תפוחים פרוסים, עולה מעט. מקפלים קצוות בצק על מילוי, מכסים חלקית תפוחים (המרכז לא יכוסה) וקפל בצק לפי הצורך. תפוחים נקודה עם חמאה, ולאחר מכן מברשת קצה מאפה בקלילות עם מים ומפזרים הנותרים 1/2 כף סוכר מגורען.
אופים גאלט באמצע התנור עד מאפה זהוב ותפוחים רכים, 40 עד 45 דקות.
בעוד גאלט אופה, ממיסים ג ' לי תפוחים בסיר קטן מאוד על חום נמוך בינוני, ערבוב.
גלט אפוי להחליק על קלף על מדף, ולאחר מכן מברשת עם ג ' לי מומס גאלט מגניב עד חם או טמפרטורת החדר.
מקציפים יחד שמנת וממתקים סוכר בקערה עם מיקסר חשמלי עד קרם פשוט מחזיק פסגות רכות, ואז להכות בקלבדוס.
מגישים גאלט עם גושים של קרם קלבדוס.
* גאלט יכול להתבצע 8 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.