טארט בייוול קריבי
זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: טארט Bakewell, טארט Bakewell, ו טארט Bakewell.
הוראות
כדי להפוך את המאפה, לשים את החמאה, קמח וסוכר לתוך מעבד מזון וויז עד התערובת דומה פירורי לחם.
מערבבים את חלמון הביצה עם המים ויוצקים לתוך מעבד המזון. משתין שוב עד שהמאפה מתחבר לכדור. (לחלופין, לשים את החמאה והקמח בקערה גדולה ולשפשף יחד עם קצות האצבעות שלך עד התערובת דומה פירורי לחם. מערבבים את הסוכר, ולאחר מכן מוסיפים את חלמון הביצה ומים. להביא את הבצק יחד לכדור עם הידיים.) לעטוף אותו clingfilm וצינה במקרר במשך 30 דקות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות ולהשתמש בו כדי קו 20 ס "מ (8in) קוטר, 3.5 ס" מ (1in) עמוק, מחורץ רופף-תחתית פח.
שים את הפח במקפיא במשך 20 דקות כדי לצנן את המאפה.
בינתיים מחממים את התנור ל 204°. קו מאפה עם נייר אפייה nonstick, למלא עם שעועית אפייה ואופים עיוור במשך 15 דקות.
הסר את הנייר והשעועית. בקלילות לטאטא את הביצה לבן ולצבוע את הבצק עם זה. להחזיר את המאפה לתנור במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר. להפחית את החום ל 177°.
עכשיו תעשה את המילוי. מקציפים את החמאה והסוכר יחד עד חיוור ורך. בהדרגה להוסיף את הביצים מכות בתוספת חלמון נוסף, מכות לאחר כל תוספת. מקפלים את השקדים, קליפת ליים ורום.
מורחים את הבסיס של התיק טארט עם ריבה, ואז כף בתערובת שקדים להפיץ אותו באמצעות גב כף. (זה ייראה כאילו אין לך מספיק מילוי, אבל אל תדאג.)
אופים במשך 35 עד 40 דקות או עד המילוי מוגדר וזהב על גבי. להשאיר להתקרר, ואז לפזר על שקדים או שבבי קוקוס פתיתי קלות אבק עם סוכר הדובדבן.