קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

טארט בייוול קריבי

טארט בייוול קריבי
זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: טארט Bakewell, טארט Bakewell, ו טארט Bakewell.

הוראות

1
כדי להפוך את המאפה, לשים את החמאה, קמח וסוכר לתוך מעבד מזון וויז עד התערובת דומה פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מערבבים את חלמון הביצה עם המים ויוצקים לתוך מעבד המזון. משתין שוב עד שהמאפה מתחבר לכדור. (לחלופין, לשים את החמאה והקמח בקערה גדולה ולשפשף יחד עם קצות האצבעות שלך עד התערובת דומה פירורי לחם. מערבבים את הסוכר, ולאחר מכן מוסיפים את חלמון הביצה ומים. להביא את הבצק יחד לכדור עם הידיים.) לעטוף אותו clingfilm וצינה במקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
זנים של פטריותזנים של פטריות
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
סוכריות אווירסוכריות אוויר
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות ולהשתמש בו כדי קו 20 ס "מ (8in) קוטר, 3.5 ס" מ (1in) עמוק, מחורץ רופף-תחתית פח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
שים את הפח במקפיא במשך 20 דקות כדי לצנן את המאפה.
5
בינתיים מחממים את התנור ל 204°. קו מאפה עם נייר אפייה nonstick, למלא עם שעועית אפייה ואופים עיוור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
הסר את הנייר והשעועית. בקלילות לטאטא את הביצה לבן ולצבוע את הבצק עם זה. להחזיר את המאפה לתנור במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר. להפחית את החום ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
עכשיו תעשה את המילוי. מקציפים את החמאה והסוכר יחד עד חיוור ורך. בהדרגה להוסיף את הביצים מכות בתוספת חלמון נוסף, מכות לאחר כל תוספת. מקפלים את השקדים, קליפת ליים ורום.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לייםקליפת ליים
( 23)( 23)
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
זנים של פטריותזנים של פטריות
דבש הדריםדבש הדרים
8
מורחים את הבסיס של התיק טארט עם ריבה, ואז כף בתערובת שקדים להפיץ אותו באמצעות גב כף. (זה ייראה כאילו אין לך מספיק מילוי, אבל אל תדאג.)
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
( 23)( 23)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
9
אופים במשך 35 עד 40 דקות או עד המילוי מוגדר וזהב על גבי. להשאיר להתקרר, ואז לפזר על שקדים או שבבי קוקוס פתיתי קלות אבק עם סוכר הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
( 23)( 23)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מגישים עם קרם.
מרכיבים שתצטרך
קרם יחידקרם יחיד

יין מומלץ: Gewurztraminer, פינו גריס, ריזלינג

הקאריביים עובדים ממש טוב עם Gewurztraminer, פינו גרי, ריזלינג. אתה רוצה לבחור עבור יינות עם קצת מתיקות בעת התמודדות עם מאכלים קריביים חריפים. מגישים יינות אלה מקורר כך שהם אפילו יותר מרעננים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alsace Willm קובי אמיל Willm Gewurztraminer. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Alsace Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer
Alsace Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer
קש בצבע עם אף ארומטי הן פירות קדימה (ליצ ' י) ופרחים (רוז או סגול). בפה ההתקפה גמישה עם הערות של מנגו. יין חזק, שמן וחזק. הגימור הוא חלק ומשיי עם הערות של ורדים ותבלינים ואת ראש של wallflowers.