קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

טארט בצל מתוק עם סרפד, סורל וביצה עלומה

טארט בצל מתוק עם סרפד, סורל וביצה עלומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט בצל מתוק עם סרפדים, סורל & ביצה שלוקה. מנה אחת מכילה 961 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פתיתי פלפל, ציר עוף, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סורל וטארט בצל, ביצים שלוקות בסורל חמאתי, ו עוגת בטטה ובצל הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את הסרפדים לסורל ומניחים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורבסרפד צורב
סורל.סורל.
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה המוגדרת בחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב על 3 דקות עד שהם התרככו קצת.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4
מוסיף את השום ומבשל עוד דקה של שתיים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
הוסף את כל הירוקים למחבת יחד עם ציר העוף. תבשיל הירוקים על 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הלחות כמעט התאדה. כבה את החימום והנח אותם בצד.מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ירוקירוק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
הנח גיליון אחד של מאפה עלים בחנות קנה על הדלפק מולך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
7
מפזרים באופן שווה עם ¼ t מיובשים מרים.
מרכיבים שתצטרך
מיורן מיובשמיורן מיובש
8
הנח את הסדין השני למעלה.
9
מגלגלים את שני הסדינים יחד לתוך ריבוע גס 16×16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
חותכים את זה לתוך 4 בערך 8×8 ריבועים אינץ. צורות כפריות הן בסדר גמור. הזז את הריבועים לשני גיליונות אפייה מרופדים בקלף ומקרר.ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
11
מוסיף את הבצל וכמה צביטות של מלח. מבשלים את הבצל, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. לאחר מכן להמשיך לבשל אותם, ללא הפרעה, עד שהם מתחילים חום על הקצוות. מערבבים את הבצל ומבשלים עוד כמה רגעים ללא הפרעה כדי לחמם עוד יותר את הבצל עכשיו במגע עם החלק התחתון של המחבת. הפחת את החום לנמוך והוסף את עלה המפרץ, פתיתי פלפל אדום אם משתמשים ומרז ' ורם הנותרים. המשך בישול, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים הם זהב קל, על 15-20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מרז ' ורםמרז ' ורם
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
12
הסר עלה דפנה ולהתאים תיבול.קח את ריבועי הבצק מגולגלים מהמקרר. מחלקים את תערובת הבצל באופן שווה בין ריבועי הבצק משאירים גבול של 1 אינץ ' בערך. מקפלים גבולות אלה על עצמם יצירת קצה מורם. Crimp את הבצק מסביב כדי להבטיח חותם טוב.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
13
מפזרים את הקצוות של הבצק עם קצת מלח נוסף.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
14
אופים עד הקרום הוא חום זהוב על 35 minutes.To לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
15
מחממים את הירוקים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. במקביל להביא סיר מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
16
מוסיפים את החומץ למים. לפצח ביצה, לשמור את החלמון בטקט, בזהירות לשפוך אותו לתוך ramekin קטן. לטבול את ramekin לתוך המים רותחים המאפשר חלק מהמים לתוך ramekin. ברגע שהביצה מתחילה להלבין בזהירות לשפוך אותו לתוך המים החמים. השתמש בכפית כדי לגלגל בעדינות את הביצה במים לפני שהוא מאפשר לו להתיישב לתחתית. חזור עם 3 הביצים האחרות. מבשלים אותם 3 דקות ולא יותר. באמצעות כפית מחוררת בזהירות להעביר את הביצים לצלחת מחוממת.מעל כל טארט בצל עם כמות נכבדה של הירוקים, ואחריו ביצה עלומה אחת לכל טארט.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ירוקירוק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
17
מפזרים פלפל ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות