טארט דובדבן סימנל
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא משהו. דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, טארט שוקולד דובדבן טארט, ו עוגת Simnel דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
על משטח עבודה מקומח, מגלגלים את הבצק לעובי של מטבע 1. הרם את המאפה מעל מערוך שלך ולהשתמש קו 20 x 30cm מלבני מחורץ פח טארט, עוזב שפה של מאפה תלוי. צ ' יל לפחות 30 דקות.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
קו מאפה במקרה שלך עם אפיית קלף, ולאחר מכן למלא עם אפיות אפייה. אפייה עיוורת במשך 15 דקות, להסיר את השעועית ואת קלף, ואופים במשך 10 דקות נוספות עד המאפה הוא זהב חיוור ביסקוויט. השאר לקרר.
להפחית את התנור ל 170c / 150c מאוורר / גז
בקערה, שמנת החמאה והסוכר עד חיוור וקרם.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, לטאטא היטב בין כל תוספת. מערבבים את הקמח, שקדים, פירות יבשים, דובדבנים, חצי גרידת התפוז, והתבלינים.
מורחים את הריבה מעל הבסיס של התיק טארט, ואז מנקדים את הקוביות של מרציפן מעל.
יוצקים את תערובת העוגה וחלק עם מרית.
אופים במשך 35 דקות עד הזהב ועלה. תשאיר להתקרר בקופסת השימורים.
אם אתה רוצה לחמם את צמרות כדורי מרציפן שלך, לחמם את הגריל עד בינוני.
שים את כדורי מרציפן על מגש אפייה מרופדת בקלף אפייה ומניח מתחת לגריל במשך 1-2 דקות עד הזהב לוודא שאתה לפקוח עין על אותם, כפי שהם יישרפו בקלות.
בואו מגניב. כדי להפוך את הדובדבן, לערבב את הסוכר הדובדבן עם מיץ תפוזים מספיק כדי להפוך את הדובדבן סמיך, חלק.
טפטף את הדובדבן על הטארט, למעלה עם כדורי מרציפן קלויים, שקדים flaked ואת גרידת התפוז הנותרת.
חותכים לריבועים כדי לשרת. ישמור במשך 5 ימים במיכל אטום.