קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט דלעת ג'ינג'ר

טארט דלעת ג'ינג'ר
גשו לסופר וקנו עוגיות זנגביל שוודית, מחית דלעת, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 54%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: טארט דלעת ג'ינג'ר, טארט דלעת ג'ינג'ר, ו טארט דלעת ג'ינג'ר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות פ. שים תבנית טארט מחורצת תחתונה נשלפת בגודל 9 אינץ ' על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
טופס טארטטופס טארט
תנורתנור
3
יוצרים את הקרום על ידי שילוב פירורי עוגיות הג ' ינג ' ר והחמאה המומסת בקערה גדולה, עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
חמאהחמאה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את הפירורים לתבנית הטארט ולוחצים באופן שווה על התחתית ומעלה את הדפנות עם תחתית כוס מדידה.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
טופס טארטטופס טארט
5
אופים עד להתייצבות וקצת בצבע כהה יותר, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בקערה מקציפים יחד את הדלעת, החלב המרוכז, החלמונים והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
חלמון ביצהחלמון ביצה
דלעתדלעת
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
יוצקים את המילוי לקרום שהתקרר, מחזירים לתנור ואופים עד להתייצבות ומתחילים להשחים בחלקו העליון, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר טארט מהתנור, מגניב לטמפרטורת החדר ולאחר מכן צמרמורת במקרר, לפחות 1 שעה או עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
להגשה, הסר בזהירות טבעת מעטפת טארט חיצונית ופרוס. לאכול וליהנות!
11
הערה: כל עוגיות זנגביל מרוסקות יעשו זאת; רק הקפד להשתמש 2 1/2 כוסות פירורים לקרום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
קרוםקרום