טארט דלעת ג'ינג'ר
גשו לסופר וקנו עוגיות זנגביל שוודית, מחית דלעת, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 54%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: טארט דלעת ג'ינג'ר, טארט דלעת ג'ינג'ר, ו טארט דלעת ג'ינג'ר.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות פ. שים תבנית טארט מחורצת תחתונה נשלפת בגודל 9 אינץ ' על תבנית אפייה.
יוצרים את הקרום על ידי שילוב פירורי עוגיות הג ' ינג ' ר והחמאה המומסת בקערה גדולה, עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הפירורים לתבנית הטארט ולוחצים באופן שווה על התחתית ומעלה את הדפנות עם תחתית כוס מדידה.
אופים עד להתייצבות וקצת בצבע כהה יותר, 10 עד 12 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
בקערה מקציפים יחד את הדלעת, החלב המרוכז, החלמונים והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את המילוי לקרום שהתקרר, מחזירים לתנור ואופים עד להתייצבות ומתחילים להשחים בחלקו העליון, כ-30 דקות.
הסר טארט מהתנור, מגניב לטמפרטורת החדר ולאחר מכן צמרמורת במקרר, לפחות 1 שעה או עד מוכן לשרת.
להגשה, הסר בזהירות טבעת מעטפת טארט חיצונית ופרוס. לאכול וליהנות!
הערה: כל עוגיות זנגביל מרוסקות יעשו זאת; רק הקפד להשתמש 2 1/2 כוסות פירורים לקרום.