מתכון זה מספק 8 מנות. עם 614 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. אם $1.33 למנה נופל בתקציב שלך, טארט דלעת עם ויניגרט אנשובי יכול להיות מדהים pescatarian מתכון לנסות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חלב, שמן זית, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו טארט דלורית צלוי, דלעת סקווש ופרמזן טארט, ו טארט מזוגג דלורית (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את הבצק: בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח, 1 כפית מלח, ו 1 כפית סוכר.
הוסף 1 כוס חמאה, ולעבד עד התערובת דומה ארוחה גסה, 8 עד 10 שניות. עם ריצת מכונה, להוסיף כוס מים קרח ¼ בזרם איטי, יציב דרך צינור הזנה. דופק עד שהבצק מחזיק מעמד מבלי להיות רטוב או דביק; היזהר לא לעבד יותר מ -30 שניות. כדי לבדוק, לסחוט כמות קטנה יחד: אם הוא מתפורר, להוסיף יותר מי קרח, 1 כף בכל פעם.מחלקים בצק לשני כדורים שווים. לשטח כל כדור לתוך דיסק ולעטוף בפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
מרדדים בצק לסיבוב 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות. קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם בצק. Trim overhang זכות לקצה החיצוני של המחבת. או לחילופין לקצץ overhang ל 1 אינץ ' ו crimp או חליל הקצה. טוסיק מלא במזלג. להכניס למקרר לפחות 30 דקות, ועד יום אחד.צולים את הדלעת: מחממים תנור ל 400 מעלות F.
הסר את הזרעים והסיבים. ממלאים כל חלל במלח, פלפל, ו -3 ענפי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
טפטוף כמה כפות שמן זית על כל הבשר. הפעל את חצאי לחתוך בצד למטה על מגש מרופד בנייר כסף לצלות על 45 דקות עד 1 שעה( בהתאם לגודל), עד מרכך היטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
1
מערבבים חצי כוס שמן זית, חומץ יין לבן, קמצוץ כל מלח ופלפל, ו 3 של פילה אנשובי בבלנדר, ולהפוך את המכונה על. תחליב קרמי יווצר בתוך 30 שניות. לטעום, ולהוסיף חומץ יותר במידת הצורך, על כפית בכל פעם, עד האיזון טעים נכון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אמולסיות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
להוסיף שאלוט, דופק את הבלנדר כמה פעמים, עד שאלות הוא טחון בתוך ההלבשה. טעם, להתאים תיבול ומגישים. (ויניגרט זה הוא עשה הכי טוב טרי אבל ישמור בקירור במשך כמה ימים. לפני השימוש, להחזיר אותו לטמפרטורת החדר, ולהקציף בקצרה.) להפוך את המילוי: במחבת גדולה חום 2 כפות שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הוסף כרישה, 3 אנשובי וקמצוץ נדיב של פלפל שחור; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד אנשובי להתמוסס ואת הכרישה הם רכים רק מתחיל צבע. בערך 6 דקות.לאחר הסקווש הוא מגניב מספיק כדי לטפל לגרד את הבשר ולהוסיף אותו לקערה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מוסיפים את תערובת הכרישה, 1 - כוס גבינת פרמזן, 2 ביצים, ½ כוס חלב, 1/8 כפית מלח, נשאר 1 כפית עלי טימין, הקמצוץ הבריסט של פלפל קאיין. דופק את התערובת 8 או 10 פעמים עד שהוא מעורבב היטב וחלק למדי. הכרישה צריכה להיות המרקם היחיד.להרכיב ואופים: מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 ג'לפנו טרי שלם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את מחבת העוגה הקרה, מצופה בצק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
מורחים את תערובת הסקווש על פני כל פני השטח של מחבת טארט, ממלאים את המחבת לחלוטין. להחליק את החלק העליון לרמה ומפזרים את החלק העליון עם גבינת פרמזן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
20 עד 25 עלי תרד שלמים
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
חותכים את הצלב רומיין לרצועות דקות מאוד. לזרוק עם קצת ויניגרט אנשובי. חותכים את העוגה ל8 חתיכות ולמעלה כל פרוסה עם ערימה של רומיין לבוש.