טארט דלעת סקווש עם ויניגרט אנשובי
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 614 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. אם $1.33 למנה נופל בתקציב שלך, טארט דלעת עם ויניגרט אנשובי יכול להיות מדהים pescatarian מתכון לנסות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חלב, שמן זית, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו טארט דלורית צלוי, דלעת סקווש ופרמזן טארט, ו טארט מזוגג דלורית (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הבצק: בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח, 1 כפית מלח, ו 1 כפית סוכר.
הוסף 1 כוס חמאה, ולעבד עד התערובת דומה ארוחה גסה, 8 עד 10 שניות. עם ריצת מכונה, להוסיף כוס מים קרח ¼ בזרם איטי, יציב דרך צינור הזנה. דופק עד שהבצק מחזיק מעמד מבלי להיות רטוב או דביק; היזהר לא לעבד יותר מ -30 שניות. כדי לבדוק, לסחוט כמות קטנה יחד: אם הוא מתפורר, להוסיף יותר מי קרח, 1 כף בכל פעם.מחלקים בצק לשני כדורים שווים. לשטח כל כדור לתוך דיסק ולעטוף בפלסטיק.
מרדדים בצק לסיבוב 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות. קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם בצק. Trim overhang זכות לקצה החיצוני של המחבת. או לחילופין לקצץ overhang ל 1 אינץ ' ו crimp או חליל הקצה. טוסיק מלא במזלג. להכניס למקרר לפחות 30 דקות, ועד יום אחד.צולים את הדלעת: מחממים תנור ל 400 מעלות F.
הסר את הגבעול וחתוך את הדלעת לחצי לאורכו.
הסר את הזרעים והסיבים. ממלאים כל חלל במלח, פלפל, ו -3 ענפי קורנית.
טפטוף כמה כפות שמן זית על כל הבשר. הפעל את חצאי לחתוך בצד למטה על מגש מרופד בנייר כסף לצלות על 45 דקות עד 1 שעה( בהתאם לגודל), עד מרכך היטב.
מערבבים חצי כוס שמן זית, חומץ יין לבן, קמצוץ כל מלח ופלפל, ו 3 של פילה אנשובי בבלנדר, ולהפוך את המכונה על. תחליב קרמי יווצר בתוך 30 שניות. לטעום, ולהוסיף חומץ יותר במידת הצורך, על כפית בכל פעם, עד האיזון טעים נכון.
להוסיף שאלוט, דופק את הבלנדר כמה פעמים, עד שאלות הוא טחון בתוך ההלבשה. טעם, להתאים תיבול ומגישים. (ויניגרט זה הוא עשה הכי טוב טרי אבל ישמור בקירור במשך כמה ימים. לפני השימוש, להחזיר אותו לטמפרטורת החדר, ולהקציף בקצרה.) להפוך את המילוי: במחבת גדולה חום 2 כפות שמן זית על חום בינוני גבוה.
הוסף כרישה, 3 אנשובי וקמצוץ נדיב של פלפל שחור; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד אנשובי להתמוסס ואת הכרישה הם רכים רק מתחיל צבע. בערך 6 דקות.לאחר הסקווש הוא מגניב מספיק כדי לטפל לגרד את הבשר ולהוסיף אותו לקערה של מעבד מזון.
מוסיפים את תערובת הכרישה, 1 - כוס גבינת פרמזן, 2 ביצים, ½ כוס חלב, 1/8 כפית מלח, נשאר 1 כפית עלי טימין, הקמצוץ הבריסט של פלפל קאיין. דופק את התערובת 8 או 10 פעמים עד שהוא מעורבב היטב וחלק למדי. הכרישה צריכה להיות המרקם היחיד.להרכיב ואופים: מחממים תנור ל 350 מעלות F.
הסר את מחבת העוגה הקרה, מצופה בצק מהמקרר.
מורחים את תערובת הסקווש על פני כל פני השטח של מחבת טארט, ממלאים את המחבת לחלוטין. להחליק את החלק העליון לרמה ומפזרים את החלק העליון עם גבינת פרמזן הנותרים.
חותכים את הצלב רומיין לרצועות דקות מאוד. לזרוק עם קצת ויניגרט אנשובי. חותכים את העוגה ל8 חתיכות ולמעלה כל פרוסה עם ערימה של רומיין לבוש.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.