קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות11
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט דלעת סקווש עם ויניגרט אנשובי

טארט דלעת סקווש עם ויניגרט אנשובי
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 614 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. אם $1.33 למנה נופל בתקציב שלך, טארט דלעת עם ויניגרט אנשובי יכול להיות מדהים pescatarian מתכון לנסות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חלב, שמן זית, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו טארט דלורית צלוי, דלעת סקווש ופרמזן טארט, ו טארט מזוגג דלורית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הבצק: בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח, 1 כפית מלח, ו 1 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף 1 כוס חמאה, ולעבד עד התערובת דומה ארוחה גסה, 8 עד 10 שניות. עם ריצת מכונה, להוסיף כוס מים קרח ¼ בזרם איטי, יציב דרך צינור הזנה. דופק עד שהבצק מחזיק מעמד מבלי להיות רטוב או דביק; היזהר לא לעבד יותר מ -30 שניות. כדי לבדוק, לסחוט כמות קטנה יחד: אם הוא מתפורר, להוסיף יותר מי קרח, 1 כף בכל פעם.מחלקים בצק לשני כדורים שווים. לשטח כל כדור לתוך דיסק ולעטוף בפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
מרדדים בצק לסיבוב 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות. קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם בצק. Trim overhang זכות לקצה החיצוני של המחבת. או לחילופין לקצץ overhang ל 1 אינץ ' ו crimp או חליל הקצה. טוסיק מלא במזלג. להכניס למקרר לפחות 30 דקות, ועד יום אחד.צולים את הדלעת: מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר את הגבעול וחתוך את הדלעת לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
3
הסר את הזרעים והסיבים. ממלאים כל חלל במלח, פלפל, ו -3 ענפי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
טפטוף כמה כפות שמן זית על כל הבשר. הפעל את חצאי לחתוך בצד למטה על מגש מרופד בנייר כסף לצלות על 45 דקות עד 1 שעה( בהתאם לגודל), עד מרכך היטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מערבבים חצי כוס שמן זית, חומץ יין לבן, קמצוץ כל מלח ופלפל, ו 3 של פילה אנשובי בבלנדר, ולהפוך את המכונה על. תחליב קרמי יווצר בתוך 30 שניות. לטעום, ולהוסיף חומץ יותר במידת הצורך, על כפית בכל פעם, עד האיזון טעים נכון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אמולסיותאמולסיות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
להוסיף שאלוט, דופק את הבלנדר כמה פעמים, עד שאלות הוא טחון בתוך ההלבשה. טעם, להתאים תיבול ומגישים. (ויניגרט זה הוא עשה הכי טוב טרי אבל ישמור בקירור במשך כמה ימים. לפני השימוש, להחזיר אותו לטמפרטורת החדר, ולהקציף בקצרה.) להפוך את המילוי: במחבת גדולה חום 2 כפות שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הוסף כרישה, 3 אנשובי וקמצוץ נדיב של פלפל שחור; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד אנשובי להתמוסס ואת הכרישה הם רכים רק מתחיל צבע. בערך 6 דקות.לאחר הסקווש הוא מגניב מספיק כדי לטפל לגרד את הבשר ולהוסיף אותו לקערה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סכין קילוףסכין קילוף
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את תערובת הכרישה, 1 - כוס גבינת פרמזן, 2 ביצים, ½ כוס חלב, 1/8 כפית מלח, נשאר 1 כפית עלי טימין, הקמצוץ הבריסט של פלפל קאיין. דופק את התערובת 8 או 10 פעמים עד שהוא מעורבב היטב וחלק למדי. הכרישה צריכה להיות המרקם היחיד.להרכיב ואופים: מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את מחבת העוגה הקרה, מצופה בצק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
מורחים את תערובת הסקווש על פני כל פני השטח של מחבת טארט, ממלאים את המחבת לחלוטין. להחליק את החלק העליון לרמה ומפזרים את החלק העליון עם גבינת פרמזן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
חותכים את הצלב רומיין לרצועות דקות מאוד. לזרוק עם קצת ויניגרט אנשובי. חותכים את העוגה ל8 חתיכות ולמעלה כל פרוסה עם ערימה של רומיין לבוש.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
2
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.