טארט חמוציות-אגס עם גלידת חמוציות
טארט חמוציות-אגס עם גלידת חמוציות עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 903 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם צימוקים זהובים, סוכר, ענפי מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו אגס-חמוציות פריך עם גלידת קינמון, תפוח, אגס וחמוציות פריך עם טופי פקאן וגלידת קינמון, ו חג המולד חמוציות, אגס וטורט אגוזים עם גבינת שמנת-ציפוי כתום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב 5 כוסות של חמוציות עם המים 1 3/4 כוסות של הסוכר ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. מבשלים מעל חום מתון עד החמוציות לפצל, 4 עד 5 דקות.
יוצקים את חמוציות לתוך מסננת להגדיר מעל קערה מבלי ללחוץ על המוצקים; להזמין את סירופ חמוציות.
בבלנדר, קוצצים את החמוציות המבושלות עם 1/2 כוס הסוכר. עם המכונה על, יוצקים 1 כוס סירופ חמוציות שמורות פירה עד חלקה. מסננים את רוטב החמוציות במסננת בסדר לקרר עד צונן.
מערבבים את השמנת הכבדה עם רוטב חמוציות קר להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מעבירים את הגלידה למכולה אטומה ומקפיאים עד שתהיה איתנה, לפחות 2 שעות.
בסיר, לשלב את הנותרים 1 1/2 כוסות סוכר עם 3 כפות של סירופ חמוציות ומערבבים עד הסוכר הוא לח וורוד. מבשלים את הסוכר על חום מתון, מברישים את הצדדים של המחבת עם מברשת רטובה, עד צורות קרמל ענבר אור, על 8 דקות.
להסיר מהחום ולהוסיף 1/2 כוס סירופ חמוציות, בעדינות מתערבל עד מעורבב.
מוסיפים את 3 כוסות החמוציות הנותרות לרוטב הקרמל ומבשלים על אש מתונה, לוחצים בעדינות את החמוציות על צידי המחבת, עד שהתרככו מעט, כ -5 דקות. מערבבים את הצימוקים ודומדמניות ומעבירים את הקומפוט לקערה גדולה.
בסיר, לשלב את סירופ חמוציות הנותרים עם שעועית וניל מקל קינמון ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את האגסים, מכסים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מכרז, 10 עד 12 דקות.
תן להתקרר מעט, ולאחר מכן מסננים את האגסים. זרוק את הוניל והקינמון. מערבבים את האגסים לתוך הקומפוט. שמור 1 כוס של אגס בישול נוזלי להגשה. (אתה יכול לשמור את נוזל הבישול הנותר עבור ציד לא חוקי פירות במועד מאוחר יותר.)
במעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר ומלח ודופק להתמזג.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד לתערובת הוא בגודל של אפונה.
מוסיפים את מי הקרח ומעבדים רק עד שהבצק מתאחד.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ולשים אותו מספר פעמים. לעצב את הבצק לתוך יומן כי הוא 3 אינץ ' רחב. לעטוף את היומן פלסטיק להכניס למקרר עד צונן, לפחות 1 שעה.
פתח את הבצק וחתוך אותו ל -12 סיבובים. עבודה עם 1 בכל פעם, לגלגל כל פיסת בצק החוצה לסיבוב 6 אינץ'.
מעבירים את הסיבובים למחבת טארטלט מחורץ 4 על 1 אינץ ' עם תחתית נשלפת, לחיצה על הבצק לתוך הפינות. לקצץ את הקצוות לדקור את התחתית כמה פעמים עם מזלג. מקררים את קליפות הטרטלט עד שמצוננים.
בשורה את קליפות הטרטלט בנייר כסף ולמלא את נייר עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים במשך כ -10 דקות. בזהירות להסיר את הקליפות טארטלט מהתנור ולהסיר את רדיד ומשקולות.
אופים את קליפות הטרטלט במשך כ 20 דקות או עד הזהב.
תן את הפגזים להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
Unmold פגזי טארט ולהגדיר אותם על צלחות קטנות. ממלאים את הקונכיות עם קומפוט פירות. כף לגלידת חמוציות לצד כל טארט וכפית את הנוזלים השמורים הציידים מעל.
מקשטים את הטרטלים עם ענפי מנטה ומגישים.