טארט טאטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט טאטן. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 569 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, חמאה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חמאה לחתיכות קטנות ולשמור קר לעבוד לתוך מאפה.
לטאטא קמח, סוכר, ומלח יחד בקערת ערבוב.
מוסיפים חמאה ועובדים לתוך הקמח עד מופץ בגסות.
לטאטא בביצה, מים ווניל; לעבוד יחד עם 2 מזלגות עד שזה בקושי מחזיק יחד. השתמש חתיכת פלסטיק לעטוף כדור את הבצק ומקרר במשך 20 עד 30 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ממיסים את החמאה והסוכר יחד במחבת חסינת תנור 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את פרוסות התפוח ומערבבים למעיל בתערובת חמאה מומסת.
מפזרים קינמון ומבשלים עד שהתפוחים התרככו מעט ולקחת על עצמו קצת צבע, כ 15 דקות.
מפזרים קינמון. להחליק את התפוחים לתוך שכבה אפילו במחבת.
מרדדים את הבצק המקורר על משטח מקומר לדיסק 13 אינץ ' ולשכב על החלק העליון של התפוחים, זמירה כל עודף. זין עם מזלג בכמה מקומות כדי לאפשר שחרור קיטור.
מברישים את הביצה על כל החלק העליון של הבצק ואופים במשך 40 דקות או עד להשחמת זהב.
אפשר להתקרר כמעט לחלוטין לפני היפוך על מגש הגשה.
מגישים עם גלידת וניל או פודינג.