טארט כפרי מלא בדולצ'ה דה לה, תותים ומנגו
טארטלים כפריים מלאים בדולסה דה-לצ'ה, תותים ומנגו עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 107 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם חמאה, מי קרח, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Dulce de Leche Tartlets, אפרסק מלא עוגה עם קרם חמאה Dulce de Leche, ו אפרסק מלא עוגה עם קרם חמאה Dulce de Leche (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון מכוסה, קמח תהליך, 1 כף סוכר והמלח עם דופק on-and-off לערבב.
מוסיפים חמאה קרה; דופק מספר פעמים. מוסיפים לאט מי קרח, פועמים עד שהבצק מחזיק יחד. אל תערבבי יותר מדי.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות; אוספים בצק לכדור. לעטוף בצק בניילון נצמד; לקרר לפחות 30 דקות.
כדי להפוך את המילוי, בקערה בינונית, בעדינות לזרוק תותים, מנגו 1 כף סוכר. להכניס למקרר.
כדי להרכיב טארטלים, מחממים תנור ל 177°. ספריי 12 עד 15 (3 אינץ') מחבתות טארט עם ספריי בישול.
על משטח מקומח, לגלגל את הבצק עם מערוך.
חותכים בצק לתוך סיבובים מעט גדול יותר מחבתות. לחץ על סיבובי בצק בתחתית ולמעלה בצד של כל מחבת טארט; לקצץ כל בצק overhang.
מחבתות מקום על גיליון עוגיות.
אופים על מתלה תנור מרכז 15 עד 20 דקות או עד פגזים הם חום זהוב בהיר.
מניחים גיליון עוגיות על מדף קירור; פגזים מגניבים במחבתות.
הסר תרמילים ממחבתות. כף ולהפיץ מנה של dulce de leche בכל קליפה.
מוסיפים כפית של תערובת תות-מנגו לכל אחד.
מקשטים כל אחד עם עלה מנטה.