טארט עגבניות וזעפרן
עגבניה & זעפרן טארט הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 347 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות, חוטי זעפרן ספוגים במים 1 כף, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Chard ו זעפרן טארט, סרטן, זעפרן ופרמזן טארט, ו האדוק מעושן, בצל אביב & זעפרן טארט.
הוראות
ביום שלפני, לרדד את הבצק על משטח מקומח קלות ולהשתמש בקו רופף תחתית פח 23cm/9in טארט. הצינה במקרר לפחות 30 דקות ולחמם מראש את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C.
קו מאפה עם אפיית קלף ולמלא עם אפיות אפייה.
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את הנייר ואת השעועית מברשת את המאפה בכל רחבי עם ביצה מוכה. חזור לתנור במשך 10 דקות עד שחום קל, ואז להשאיר להתקרר בפח. ברגע קר, אוהל רופף עם נייר ולשמור במקום קריר.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה ומטגנים את הבצל, הסלרי והשום במשך 10 דקות עד רך ושקוף.
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים לפחות 30 דקות עד שהרוטב סמיך ודביק.
הסר את עלה המפרץ. אתה יכול להשתמש ברוטב כפי שהוא, או לעשות מחית מרקם גס במעבד המזון לתת לו מספיק לנשוך כדי להשלים את השמיימי, רפרוף פודינג שמגיע לנוח על זה. להשאיר להתקרר, ואז לשמור במיכל מכוסה במקרר.
ביום, מחממים את התנור ל 160C / גז 3 / מאוורר 140C ומכניסים תבנית אפייה גדולה לתנור כדי להתחמם. תכין את רפרפת הזעפרן. חם 4 כפות קרם במחבת קטנה עם חוטי זעפרן ומים שלהם, ולאחר מכן להחדיר במשך 5 דקות. מקציפים את הביצים והחלמונים בקנקן; מערבבים את השמנת הנותרת ואת קרם הזעפרן (לעשות זאת עם מזלג, כמו חוטי זעפרן לעטוף סביב מקציף). מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מורחים על חצי רוטב עגבניות על המאפה, לבוא כמעט באמצע הדרך את המאפה (להקפיא את השאר כדי להשתמש בפעם אחרת).
מניחים על תבנית אפייה מחוממת, ואז בזהירות רבה לשפוך את פודינג זעפרן (אתה לא יכול לקבל את כל זה אם הפח שלך הוא רדוד, אבל זה לא משנה).
אופים במשך 30-40 דקות עד רפרפת מוגדר רעד והפך צבע זהב אינטנסיבי עם כתמים חומים.
כדי לשרת, מגניב במשך 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מגש הגשה. השאירו בטמפרטורת החדר לשרת מפוזר עם עלי בזיליקום.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "