טארט פירות יער טריים עם רוטב צ'מבורד
טארט פירות יער טרי עם רוטב צ'מבורד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 505 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 11 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצה, שוקולד צ'יפס, שעועית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו צוף פירות יער טרי עם צ'מבורד, עוגת לימון עוגת לימון עם רוטב פטל-צ'מבורד, ו טארט פירות יער טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים גיליון אחד של בצק עלים, וחותכים 6 איקס 14 מלבן אינץ.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
לחתוך 1 אינץ רצועות משאריות כדי לקצץ את קצוות עם.
מברשת מים קרים לאורך גבול 1 אינץ ' על כל קצה של המלבן, ולהגדיר רצועות על גבי מסגרת הקצוות. מקציפים 1 ביצה, ומברשת על פני השטח של מאפה. מצננים עד ליציבות, בערך 15 דקות; זהו צעד חשוב.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס).
אופים מעטפת בתנור שחומם מראש עד שהוא מתחיל להשחים, בערך 10 דקות.
מוציאים מאפה מהתנור, ומנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). עיתונות בסיס בחוזקה עם חזרה של מזלג כדי לכווץ אותו. מחזירים לתנור ואופים עד להזהבה, בערך 8 דקות.
מעבירים למתלה להתקרר. זה יכול להתבצע עד 2 ימים מראש; לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום.
מחממים חלב על אש בינונית בסיר כבד, תוך ערבוב, עד שהוא מגיע לרתיחה.
מוסיפים שעועית וניל לחלב, מכסים, תלולים במשך 10 דקות.
הסר שעועית וניל. בינתיים מקציפים חלמונים עם סוכר עד לקבלת צבע סמיך ובהיר.
מקציפים קמח. מערבבים בהדרגה חלב חם לתערובת החלמונים, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים למחבת הרוטב. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת, עד שהוא מסמיך. מנמיכים את האש. המשיכו לבשל את קרם המאפה, תוך הקצפה מתמדת, עד שהוא מתרכך מעט; זה אמור לקחת כ -2 דקות.
מסירים מהאש ומקפלים פנימה שוקולד לבן.
מעבירים קרם מאפה לקערה קטנה, ומכסים בניילון. לגולל כאשר מגניב, ולהוסיף קרם דה קקאו. זה יכול להתבצע 1 יום מראש; מכסים ומקררים עד הצורך.
רוטב צ ' מבורד יכול להתבצע עד 2 ימים מראש. מחית את הפטל המופשר בבלנדר. מסננים להסרת הזרעים, ומערבבים פנימה 3 כפות ליקר צ ' מבורד. שמור בקירור.
כאשר אתה מוכן להרכיב את טארט, להפוך את זיגוג. בסיר ממיסים שימורים על אש נמוכה.
מסירים מהאש, ומערבבים פנימה 1 כף ליקר. השתמש בזמן חם.
טארט זה עדיף אם הוא נצרך תוך 3 עד 4 שעות מרגע ההרכבה הסופית.
מברישים את תחתית הטארט בזיגוג ומפזרים מחצית מהשקדים הקצוצים. כף פודינג לתוך מאפה פגז, וחלק. מסדרים פירות יער טריים מעל גבי פודינג, ומברישים בזיגוג.
מפזרים מעל את השקדים שנותרו. מצננים עד שמוכן להגשה.