קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות11
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט פירות יער טריים עם רוטב צ'מבורד

טארט פירות יער טריים עם רוטב צ'מבורד
טארט פירות יער טרי עם רוטב צ'מבורד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 505 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 11 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצה, שוקולד צ'יפס, שעועית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו צוף פירות יער טרי עם צ'מבורד, עוגת לימון עוגת לימון עם רוטב פטל-צ'מבורד, ו טארט פירות יער טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרדדים גיליון אחד של בצק עלים, וחותכים 6 איקס 14 מלבן אינץ.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
2
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
לחתוך 1 אינץ רצועות משאריות כדי לקצץ את קצוות עם.
4
מברשת מים קרים לאורך גבול 1 אינץ ' על כל קצה של המלבן, ולהגדיר רצועות על גבי מסגרת הקצוות. מקציפים 1 ביצה, ומברשת על פני השטח של מאפה. מצננים עד ליציבות, בערך 15 דקות; זהו צעד חשוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אופים מעטפת בתנור שחומם מראש עד שהוא מתחיל להשחים, בערך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוציאים מאפה מהתנור, ומנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). עיתונות בסיס בחוזקה עם חזרה של מזלג כדי לכווץ אותו. מחזירים לתנור ואופים עד להזהבה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מעבירים למתלה להתקרר. זה יכול להתבצע עד 2 ימים מראש; לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום.
1
מחממים חלב על אש בינונית בסיר כבד, תוך ערבוב, עד שהוא מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסירים מהאש.
3
מוסיפים שעועית וניל לחלב, מכסים, תלולים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
הסר שעועית וניל. בינתיים מקציפים חלמונים עם סוכר עד לקבלת צבע סמיך ובהיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
5
מקציפים קמח. מערבבים בהדרגה חלב חם לתערובת החלמונים, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
יוצקים למחבת הרוטב. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת, עד שהוא מסמיך. מנמיכים את האש. המשיכו לבשל את קרם המאפה, תוך הקצפה מתמדת, עד שהוא מתרכך מעט; זה אמור לקחת כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מסירים מהאש ומקפלים פנימה שוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
8
מעבירים קרם מאפה לקערה קטנה, ומכסים בניילון. לגולל כאשר מגניב, ולהוסיף קרם דה קקאו. זה יכול להתבצע 1 יום מראש; מכסים ומקררים עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רום בטעם קוקוס מליבורום בטעם קוקוס מליבו
קרם מאפהקרם מאפה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
רוטב צ ' מבורד יכול להתבצע עד 2 ימים מראש. מחית את הפטל המופשר בבלנדר. מסננים להסרת הזרעים, ומערבבים פנימה 3 כפות ליקר צ ' מבורד. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ChambordChambord
(מקרטון)(מקרטון)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
כאשר אתה מוכן להרכיב את טארט, להפוך את זיגוג. בסיר ממיסים שימורים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
11
מסירים מהאש, ומערבבים פנימה 1 כף ליקר. השתמש בזמן חם.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
12
טארט זה עדיף אם הוא נצרך תוך 3 עד 4 שעות מרגע ההרכבה הסופית.
13
מברישים את תחתית הטארט בזיגוג ומפזרים מחצית מהשקדים הקצוצים. כף פודינג לתוך מאפה פגז, וחלק. מסדרים פירות יער טריים מעל גבי פודינג, ומברישים בזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
מפזרים מעל את השקדים שנותרו. מצננים עד שמוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים