קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות11
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט פירות יער טריים עם רוטב צ'מבורד

טארט פירות יער טריים עם רוטב צ'מבורד
טארט פירות יער טרי עם רוטב צ'מבורד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 505 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 11 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצה, שוקולד צ'יפס, שעועית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו צוף פירות יער טרי עם צ'מבורד, עוגת לימון עוגת לימון עם רוטב פטל-צ'מבורד, ו טארט פירות יער טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרדדים גיליון אחד של בצק עלים, וחותכים 6 איקס 14 מלבן אינץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
לחתוך 1 אינץ רצועות משאריות כדי לקצץ את קצוות עם.
4
מברשת מים קרים לאורך גבול 1 אינץ ' על כל קצה של המלבן, ולהגדיר רצועות על גבי מסגרת הקצוות. מקציפים 1 ביצה, ומברשת על פני השטח של מאפה. מצננים עד ליציבות, בערך 15 דקות; זהו צעד חשוב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
6
אופים מעטפת בתנור שחומם מראש עד שהוא מתחיל להשחים, בערך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
מוציאים מאפה מהתנור, ומנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). עיתונות בסיס בחוזקה עם חזרה של מזלג כדי לכווץ אותו. מחזירים לתנור ואופים עד להזהבה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
מעבירים למתלה להתקרר. זה יכול להתבצע עד 2 ימים מראש; לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום.
1
מחממים חלב על אש בינונית בסיר כבד, תוך ערבוב, עד שהוא מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסירים מהאש.
3
מוסיפים שעועית וניל לחלב, מכסים, תלולים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
הסר שעועית וניל. בינתיים מקציפים חלמונים עם סוכר עד לקבלת צבע סמיך ובהיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5
מקציפים קמח. מערבבים בהדרגה חלב חם לתערובת החלמונים, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
יוצקים למחבת הרוטב. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת, עד שהוא מסמיך. מנמיכים את האש. המשיכו לבשל את קרם המאפה, תוך הקצפה מתמדת, עד שהוא מתרכך מעט; זה אמור לקחת כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מסירים מהאש ומקפלים פנימה שוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
8
מעבירים קרם מאפה לקערה קטנה, ומכסים בניילון. לגולל כאשר מגניב, ולהוסיף קרם דה קקאו. זה יכול להתבצע 1 יום מראש; מכסים ומקררים עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רום בטעם קוקוס מליבורום בטעם קוקוס מליבו
קרם מאפהקרם מאפה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
רוטב צ ' מבורד יכול להתבצע עד 2 ימים מראש. מחית את הפטל המופשר בבלנדר. מסננים להסרת הזרעים, ומערבבים פנימה 3 כפות ליקר צ ' מבורד. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ChambordChambord
(מקרטון)(מקרטון)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
כאשר אתה מוכן להרכיב את טארט, להפוך את זיגוג. בסיר ממיסים שימורים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
מסירים מהאש, ומערבבים פנימה 1 כף ליקר. השתמש בזמן חם.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
12
טארט זה עדיף אם הוא נצרך תוך 3 עד 4 שעות מרגע ההרכבה הסופית.
13
מברישים את תחתית הטארט בזיגוג ומפזרים מחצית מהשקדים הקצוצים. כף פודינג לתוך מאפה פגז, וחלק. מסדרים פירות יער טריים מעל גבי פודינג, ומברישים בזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
מפזרים מעל את השקדים שנותרו. מצננים עד שמוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה