קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

חצילים ועגל פסטיטסיו

חצילים ועגל פסטיטסיו
חצילים ועגל Pastitsio עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. אם יש לך שוק עגל מטוגן, מלח, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: עוגות עגל על חצילים משיי, חציל ממולא עם עגל ותרד, ו Pastitsio Pie.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
לזרוק חצילים עם מלח במסננת להגדיר מעל קערה ולתת לנקז 30 דקות. לשטוף חצילים, ולאחר מכן לסחוט חופנים של אותו כדי לחלץ נוזל מריר. לזרוק חצילים עם שמן בקערה, ואז להפיץ בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה גדולה. צלוי, ערבוב פעם אחת, עד רך משחימים קלות, כ -25 דקות. מערבבים לתוך תערובת בשר ומפיצים בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, על 8 דקות, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להביא חלב ושום לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מחממים חמאה בסיר כבד 3 ליטר מעל חום מתון עד קצף שוכך, ולאחר מכן להוסיף קמח, לבשל רביכה, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
להוסיף תערובת חלב חם בזרם מהיר, לטאטא במרץ כדי למנוע גושים, ומבשלים בשמל, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, 3 עד 5 דקות. זרוק שום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
הסר מהחום ומערבבים בפטה ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן לטאטא בהדרגה לביצים בקערה גדולה. מערבבים פסטה, ואז להפיץ באופן שווה על תערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)(קיבלר)
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
אופים pastitsio עד מבעבע חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
7
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
1
חציל יכול להיות קלוי 1 יום קדימה, ולאחר מכן עורר לתערובת בשר ורוטב שמורות ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות