חצילים ועגל פסטיטסיו
חצילים ועגל Pastitsio עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. אם יש לך שוק עגל מטוגן, מלח, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: עוגות עגל על חצילים משיי, חציל ממולא עם עגל ותרד, ו Pastitsio Pie.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
לזרוק חצילים עם מלח במסננת להגדיר מעל קערה ולתת לנקז 30 דקות. לשטוף חצילים, ולאחר מכן לסחוט חופנים של אותו כדי לחלץ נוזל מריר. לזרוק חצילים עם שמן בקערה, ואז להפיץ בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה גדולה. צלוי, ערבוב פעם אחת, עד רך משחימים קלות, כ -25 דקות. מערבבים לתוך תערובת בשר ומפיצים בתבנית אפייה.
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, על 8 דקות, ולאחר מכן לנקז.
להביא חלב ושום לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר.
מחממים חמאה בסיר כבד 3 ליטר מעל חום מתון עד קצף שוכך, ולאחר מכן להוסיף קמח, לבשל רביכה, לטאטא, 1 דקה.
להוסיף תערובת חלב חם בזרם מהיר, לטאטא במרץ כדי למנוע גושים, ומבשלים בשמל, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, 3 עד 5 דקות. זרוק שום.
הסר מהחום ומערבבים בפטה ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן לטאטא בהדרגה לביצים בקערה גדולה. מערבבים פסטה, ואז להפיץ באופן שווה על תערובת בשר.
אופים pastitsio עד מבעבע חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
חציל יכול להיות קלוי 1 יום קדימה, ולאחר מכן עורר לתערובת בשר ורוטב שמורות ומקורר, מכוסה.