טארט פירות מתובל עם חלב חמאה עם קצפת
צריך קינוח צמחוני? טארט פירות מתובל עם חלב חמאה עם קצפת יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם משמשים, סוכר מגורען, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות וזה די גרוע. מתכונים דומים: טארט פירות מתובל, גלידת חלב עם קומפוט פירות מתובל, ו לחם פקאן דלעת-חמוציות עם קצפת שתויה.
הוראות
מבשלים בורבון, הבא 2 מרכיבים, ו 1/2 כוס סוכר מגורען בסיר בינוני על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות או עד סוכר מומס תערובת חם.
הסר מן החום, ומערבבים תאנים, משמשים, וצימוקים.
יוצקים תערובת לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip העליון גדול. לאטום את התיק, הסרת אוויר רב ככל האפשר; צמרמורת 24 שעות.
מעבירים תערובת פירות לקערה גדולה; מערבבים באגסים, קמח, זנגביל, ונותר סוכר 1/4 כוס.
פרוס וערום פיסות על נייר קלף.
להתגלגל למעגל 12 אינץ'. תערובת פירות תל במרכז piecrust (תערובת תהיה מעט נוזלית), משאיר גבול 2-2 1/2 אינץ'. מקפלים גבול piecrust למעלה ושוב פירות, קפלים כמו שאתה הולך, משאיר פתח על 5 אינץ ' רחב במרכז.
מברשת piecrust עם ביצה, ומפזרים 2 כפית. דמררה שוגר. חלק נייר קלף על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מילוי הוא מבעבע, הקרום הוא חום זהוב. מגניב על תבנית אפייה על מתלה תיל 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת חלב.
* ניתן להחליף סוכר מגורען.
הערה: בדקנו עם משמש ים תיכוני שמש-עוזרת.