טארט קפרזה
טארט קפרזה דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, חמאה, בצק עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: טארט קפרזה, טארט קפרזה, ו טארט קפרזה של נילי.
הוראות
ציוד מיוחד: 12 מחבתות טרטלט בודדים עם תחתית נשלפת
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
כדי להרכיב טארט: קח את מחבתות טארט ומברשת עם חמאה ומפזרים בנדיבות עם קמח תירס.
מרדדים בצק לעובי 1/8 אינץ ' וחותכים 12 טארטים בודדים. עיגולי הבצק צריכים להיות גדולים יותר מהמחבת כדי להתאים כראוי.
הניחו את עיגול הבצק במחבתות ולחצו למטה כדי למלא את הפינות. לקצץ בצק עודף.
מברשת תחתית של בצק פגז עם שמן זית ומפזרים את הגבינה.
אופים במשך 6 דקות עד התחתון מבושל אבל בלונדינית.
מפזרים את פרוסות העגבניות במלח.
שכבת פרוסות עגבניות ומוצרלה פרוסות לתוך המחבת, חופפים את החלקים במעגל, עד שכל החומרים משמשים. מתבלים במלח ופלפל.
אופים עוגות במשך 15 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב. ממש לפני ההגשה, מקשטים למעלה עם בזיליקום קרוע.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.