קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט קרם ברולה אגסים קלוי

טארט קרם ברולה אגסים קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז לתת Crème Crûlée צ'אנס. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 243 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Crème Brûlée טארט, עוגת קוקוס עם קרם ברולה, ו עוגת קרם ברולה אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להכין מאפה, במקום הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון; דופק לשלב.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים חמאה; דופק 10 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה. עם מעבד על, לאט להוסיף 2 כפות מי קרח דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד הבצק מתחיל לבוא יחד. להפוך את הבצק על פיסת פלסטיק לעטוף; לחץ לתוך דיסק. כיסוי וצינה 10 דקות במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מניחים את הבצק בין 2 יריעות ניילון נצמד; מגלגלים את הבצק לעיגול של 10 אינץ'. להתאים את הבצק לתוך מחבת טארט 9 אינץ ' עגול נשלף התחתון מצופה ספריי בישול; פירס בצק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
כדי להכין קרם מאפה, לשלב סוכר חום, 3 כפות קמח, ו 1/8 כפית מלח בסיר בינוני, כבד. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים שעועית לתערובת חלב. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד עבה מבעבע (כ 5 דקות), תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כָּתֵףכָּתֵף
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מניחים ביצה בקערה גדולה. בהדרגה מערבבים תערובת חלב חם לתוך ביצה. להחזיר תערובת חלב למחבת; לבשל 2 דקות או עד התערובת מגיעה 185 ומצפה את הגב של כף, ערבוב כל הזמן. להשליך שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מורחים קרם מאפה על תבנית אפייה; מכסים את כל המשטח בניילון נצמד. מקררים 20 דקות או עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מורחים קרם מאפה באופן שווה לתוך פגז טארט; לכסות ולקרר לפחות 2 שעות או עד שנקבע.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
כדי להכין ציפוי, לשלב מיץ, קינמון, אגוז מוסקט, ואגסים; לזרוק היטב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
11
מניחים אגסים, בצד חתוך למטה, בתבנית אפייה 11 x 7inch מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
אופים ב 450 במשך 45 דקות או עד מכרז. מגניב לחלוטין; דק פרוסה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
מניחים על מגבות נייר; מתייבשים עם מגבות נייר נוספות. מסדרים את פרוסות האגס דיבר-כמו על קרם מאפה. כיסוי וצינה לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
14
מפזרים 1/3 כוס סוכר מגורען באופן שווה על אגסים, משאיר גבול 1/2 אינץ'. מחזיק מבער מטבח על 2 אינץ ' מהחלק העליון של פודינג, לחמם את הסוכר, הזזת הלפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס caramelized (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
15
מגישים באופן מיידי.