טארט קרם ברולה אגסים קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז לתת Crème Crûlée צ'אנס. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 243 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Crème Brûlée טארט, עוגת קוקוס עם קרם ברולה, ו עוגת קרם ברולה אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מאפה, במקום הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון; דופק לשלב.
מוסיפים חמאה; דופק 10 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה. עם מעבד על, לאט להוסיף 2 כפות מי קרח דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד הבצק מתחיל לבוא יחד. להפוך את הבצק על פיסת פלסטיק לעטוף; לחץ לתוך דיסק. כיסוי וצינה 10 דקות במקפיא.
מניחים את הבצק בין 2 יריעות ניילון נצמד; מגלגלים את הבצק לעיגול של 10 אינץ'. להתאים את הבצק לתוך מחבת טארט 9 אינץ ' עגול נשלף התחתון מצופה ספריי בישול; פירס בצק עם מזלג.
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין קרם מאפה, לשלב סוכר חום, 3 כפות קמח, ו 1/8 כפית מלח בסיר בינוני, כבד. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים שעועית לתערובת חלב. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד עבה מבעבע (כ 5 דקות), תוך ערבוב כל הזמן.
מניחים ביצה בקערה גדולה. בהדרגה מערבבים תערובת חלב חם לתוך ביצה. להחזיר תערובת חלב למחבת; לבשל 2 דקות או עד התערובת מגיעה 185 ומצפה את הגב של כף, ערבוב כל הזמן. להשליך שעועית וניל.
מורחים קרם מאפה על תבנית אפייה; מכסים את כל המשטח בניילון נצמד. מקררים 20 דקות או עד שמצוננים.
מורחים קרם מאפה באופן שווה לתוך פגז טארט; לכסות ולקרר לפחות 2 שעות או עד שנקבע.
כדי להכין ציפוי, לשלב מיץ, קינמון, אגוז מוסקט, ואגסים; לזרוק היטב מעיל.
מניחים אגסים, בצד חתוך למטה, בתבנית אפייה 11 x 7inch מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 450 במשך 45 דקות או עד מכרז. מגניב לחלוטין; דק פרוסה.
מניחים על מגבות נייר; מתייבשים עם מגבות נייר נוספות. מסדרים את פרוסות האגס דיבר-כמו על קרם מאפה. כיסוי וצינה לפחות 30 דקות.
מפזרים 1/3 כוס סוכר מגורען באופן שווה על אגסים, משאיר גבול 1/2 אינץ'. מחזיק מבער מטבח על 2 אינץ ' מהחלק העליון של פודינג, לחמם את הסוכר, הזזת הלפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס caramelized (כ 3 דקות).