טארט ריבת הדובדבן של סבתא מונט
לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "טחון קינמון", "חמאה" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו ריבת ברי דובדבן, צרור קטן שרי עגבניות ריבה, ו דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את ריבת הדובדבנים ומיץ לימון בקערה, תוך ערבוב לשבור את כל גושים.
הפוך את הקרום: חמאה מחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. קרם חמאה וסוכר בקערה עם מיקסר במהירות בינונית.
תוסיף את כל הביצה, ואז את הוניל.
לטאטא את הקמח לכל מטרה, קמח שקדים, גרידת לימון, קינמון וציפורן בקערה. עם המיקסר במהירות בינונית, להוסיף בהדרגה את החומרים יבשים לתערובת החמאה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ומערבבים עד 1 כף מים עד הבצק פשוט מגיע יחד. לעטוף שני שלישים מהבצק בניילון נצמד, ולאחר מכן לעטוף את שליש הנותרים בניילון נצמד. מקררים את שניהם במשך 30 דקות.
שים את פיסת הבצק הגדולה יותר בין 2 גיליונות נייר קלף וגלגל אותו לסיבוב 11 אינץ'.
הסר את הסדין העליון של נייר קלף והפוך את הבצק למחבת הטארט המוכן; לקלף את הסדין השני של נייר קלף ו לקצץ את הבצק העודף.
מורחים את הריבה באופן שווה על הקרום.
מגלגלים את הבצק הנותר לבערך 1/4 אינץ 'וחותכים אותו לרצועות ברוחב 1/2 עד 1 אינץ' (10 עד 14 רצועות). מסדרים את הרצועות בדפוס סריג על גבי המילוי. הכה את חלמון הביצה עם 1 כף מים ומברשת על הסריג ואת קצה הקרום.
אופים עד הקרום הוא זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, על 30 דקות.