קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט ריבת הדובדבן של סבתא מונט

טארט ריבת הדובדבן של סבתא מונט
לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "טחון קינמון", "חמאה" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו ריבת ברי דובדבן, צרור קטן שרי עגבניות ריבה, ו דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את ריבת הדובדבנים ומיץ לימון בקערה, תוך ערבוב לשבור את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הפוך את הקרום: חמאה מחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. קרם חמאה וסוכר בקערה עם מיקסר במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
תוסיף את כל הביצה, ואז את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
4
לטאטא את הקמח לכל מטרה, קמח שקדים, גרידת לימון, קינמון וציפורן בקערה. עם המיקסר במהירות בינונית, להוסיף בהדרגה את החומרים יבשים לתערובת החמאה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ומערבבים עד 1 כף מים עד הבצק פשוט מגיע יחד. לעטוף שני שלישים מהבצק בניילון נצמד, ולאחר מכן לעטוף את שליש הנותרים בניילון נצמד. מקררים את שניהם במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
שים את פיסת הבצק הגדולה יותר בין 2 גיליונות נייר קלף וגלגל אותו לסיבוב 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את הסדין העליון של נייר קלף והפוך את הבצק למחבת הטארט המוכן; לקלף את הסדין השני של נייר קלף ו לקצץ את הבצק העודף.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
7
מורחים את הריבה באופן שווה על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ריבהריבה
8
מגלגלים את הבצק הנותר לבערך 1/4 אינץ 'וחותכים אותו לרצועות ברוחב 1/2 עד 1 אינץ' (10 עד 14 רצועות). מסדרים את הרצועות בדפוס סריג על גבי המילוי. הכה את חלמון הביצה עם 1 כף מים ומברשת על הסריג ואת קצה הקרום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
אופים עד הקרום הוא זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בואו להתקרר לחלוטין.
11
צילום: סטיב ג ' ירלט