טארט שוקולד וקוקוס פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד קוקוס פקאן טארט. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר חום זהוב, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת שוקולד פקאן, עוגת שוקולד פקאן, ו עוגת שוקולד פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, קקאו, סוכר ומלח בקערה גדולה כדי להתמזג.
הוסף חמאה; לשפשף עם קצות האצבעות עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מקציפים חלמונים בקערה קטנה כדי למזג; מוסיפים לתערובת קמח. מערבבים עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לחץ על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט בקוטר 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
אופים קרום עד הסט, על 15 דקות. מגניב בעת הכנת מילוי. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מערבבים סירופ תירס, סוכר וחמאה בקערה בינונית.
להקציף ביצים, וניל, ומלח. מערבבים ב 1/2 גביע שוקולד צ ' יפס, 3/4 כוס קוקוס, פקאן.
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן.
אופים טארט עד המילוי מוגדר וחום זהוב על גבי, כ 40 דקות.
מפזרים 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס באופן שווה סביב קצה של טארט חם.
בואו לעמוד רק עד צ ' יפס לרכך, כ 5 דקות. באמצעות מרית קטנה, להפיץ שוקולד כדי ליצור גבול 1 אינץ ' סביב קצה של טארט.
מפזרים גבול שוקולד עם הנותרים 3 כפות קוקוס. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)