תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שוקולד מלוח. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, אבקת קקאו, קפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת קרמל מומלחת עם שוקולד, טארט שוקולד קרמל מלוח, ו טארט שוקולד קרמל מלוח.
הוראות
1
עבור הקרום: במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות חמאה וסוכר במהירות בינונית עד חלקה. בקערה נפרדת, לנפות יחד קמח אבקת קקאו, ולאחר מכן להוסיף תערובת חמאה ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
מוסיפים חלמונים ומערבבים במהירות נמוכה רק עד שהבצק מתאחד. אם חתיכות קטנות להישאר, ללוש בצק כדי למזג אותם. טופס בצק לתוך דיסק לעטוף בניילון נצמד. צמרמורת לפחות 1 שעה ועד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
זנים של פטריות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
3
לפתוח בצק ולהגדיר על משטח עבודה מקומח קלות. עם משיכות קצרות ממרכז החוצה, להתגלגל לתוך 12-in. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
4
העברת בצק למחבת 9 1/2-ב טארט, באמצעות האגודל, לחץ לצדדים בפינה התחתונה. לקצץ את הבצק עם הקצה העליון. מעטפת קו עם נייר קלף, מלא לחלוטין עם שעועית יבשה או משקולות עוגה, וצינה לפחות 30 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים בצק 10 דקות, ולאחר מכן להסיר קלף ושעועית ולחזור לתנור עד הבצק נראה יבש, כ 5 דקות. הגדר על מתלה כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
עבור המילוי: לשים שוקולד בקערה בגודל בינוני עמיד בפני חום. בסיר בינוני, מערבבים חמאה, סוכר וקפה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
יוצקים נוזל חם על שוקולד ולתת לשבת 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן בעדינות לערבב עד חלקה. לשבור ביצים לתוך קערה גדולה לאט לשפוך תערובת שוקולד חם, לטאטא כל הזמן עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
יוצקים מילוי חם לתוך קליפת טארט עדיין חם.
9
אופים עד מילוי עלה מעט, מופיע יבש על פני השטח, ונראה מוצק כאשר מזועזע מעט, על 10 דקות. להגדיר על מדף ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
עבור זיגוג: לשים שוקולד וסירופ תירס בקערה בינונית. במיכל מיקרוגל בטוח, קרם חום רותחים; לשפוך על שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
מוסיפים חמאה ומערבבים לאט עד חלקה, עובדים בכיוון אחד כדי למנוע בועות אוויר להיווצר (אם החמאה לא נמסה לחלוטין, מיקרוגל במרווחים של 5 שניות כדי להתחמם מעט).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
12
יוצקים זיגוג על מרכז טארט ולהשתמש מרית קטנה לדחוף זיגוג לקצוות.