טארט שוקולד על שוקולד עם שקדים מייפל
טארט שוקולד על שוקולד עם שקדים מייפל עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך דבש, שוקולד מריר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: טארט שוקולד על שוקולד עם שקדים מייפל, שוקולד לבן-טארט פטל עם שקדים ופיסטוקים, ו שוקולד מריר וטארט תפוזים עם שקדים קלויים.
הוראות
אבקת קקאו דופק, סוכר, מלח, וקמח 1/4 כוסות במעבד מזון לשלב.
מוסיפים חמאה; דופק עד תערובת דמויהארוחה צרופה. מקציפים חלמון ביצה ו 3 כפות מי קרח בקערה קטנה; מוסיפים לתערובת קמח ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד.טופס לתוך 3/4 " - דיסק עבה, לעטוף בחוזקה inplastic, צמרמורת עד המשרד, לפחות 2 שעות.
מרדדים את הבצק על פני השטח משוריין בהירים לסיבוב 12".
Transferto טארט פאן; להרים את הקצוות ולתת הבצק slumpdown למחבת, ואז בעדינות ללחוץ לתוך קצה ofpan. עיסת בצק, משאיר על 1 " overhang.מקפלים ב overhang; הקש לדבוק. פריקבוטום עם מזלג. צ ' יל במקפיא 15 דקות.
עוגת קו עם נייר קלף או heavy dutyfoil, משאיר 1 1/2" overhang. מילוי עם משקולות או שעועית יבשה.
מניחים על תבנית אפייה מגורמת ואופים עד הסרטנים מתייבשים בקצוות, כ -30 דקות.
הסר קלף ומשקולות וקרום bakeuntil הוא מוצק ונראה יבש בכל רחבי, 5-10minutes יותר.
מעביר מחבת מתלה תיל ולתת קרום מגניב.
לעשות קדימה: הבצק יכול להתבצע 2 daysahead; לשמור מקורר. הקרום יכול להיות baked1 יום קדימה; לאחסן עטוף בחוזקה בחדרספרטורה.
מחממים תנור ל 350°f. שקדים טוסט על תבנית אפייה מעוטרת, ערבוב מדי פעם, עד כהה מעט, 6-8 דקות.
להביא שקדים, סוכר מייפל, maplesyrup, מלח, ו 1/4 כוס מים לרתיחה בסיר אמדיום. להפחית חום ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת הופכת מהגוני, על 5 דקות.
הסר סיר מחום ומערבבים במהירותשקדים קטנים מצופים בגבישיםסוגר (הם ייראו חוליים).
פרושים על תבנית אפייה מרופדת aparchement; בואו מגניב, thencoarsely לקצוץ.
לעשות קדימה: אגוזים יכול להיות מסוכר 2 weeksahead. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
מערבבים שוקולד וחמאה בקערה חסינת חום גדולה. Bringcream, דבש, ומלח לרתיחה בקטן osaucepan, whisking כדי להמיס דבש.
תערובת Pourcream על תערובת שוקולד; letstand 2 דקות.
להקציף עד השוקולד הואחמיץ ותערובת חלקה.
יוצקים מילוי לקרום וצינה עד שנקבע, לפחות 4 שעות.
טארט למעלה עם שקדים מייפל רק לפני שימור.
לעשות קדימה: טארט יכול להיעשות 2 daysahead; לכסות ולשמור מקורר. להביא לחדר לפני ההגשה.