קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שוקולד-קרמל עם בננות קלויות וג'ינג'ר-הדרים קרמל

טארט שוקולד-קרמל עם בננות קלויות וג'ינג'ר-הדרים קרמל
טארטלס שוקולד-קרמל עם בננות קלויות וקרמל ג'ינג'ר-הדר עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 669 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת כבדה, בננה, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו טארט שוקולד-קרמל עם בננות קלויות וג'ינג'ר-הדרים קרמל, טארט שוקולד קרמל, ו טארט שוקולד קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מנפים קמח וקקאו לקערה קטנה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח אבקת סוכר וחמאה בקערה בינונית עד מעורבב היטב. מקציפים בתערובת קמח. מקציפים חלמונים 1 בכל פעם. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום. לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מרדדים בצק על משטח מקומח לעובי 1/8 אינץ'. באמצעות צלחת בקוטר 5 אינץ ' או קערה כמדריך, לחתוך את סיבובים. לאסוף שאריות בצק במידת הצורך כדי ליצור ארבעה סיבובים 5 אינץ ' בסך הכל. לחץ על כל בצק עגול על הצדדים התחתון ומעלה של 4 1/4 - ל 4 1/2 אינץ ' קוטר טרטלט מחבת עם תחתית נשלפת. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא קרום 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים עד המשרד לגעת ומתחיל להתרחק הצדדים של מחבתות, על 15 דקות. קרומי מגניב לחלוטין מחבתות על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
שלב סוכר הבא 3 מרכיבים בסיר קטן כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבלת, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום; להוסיף קרם (תערובת יהיה בועות במרץ). מערבבים על אש נמוכה עד שכל סיביות קרמל להתמוסס וקרמל הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמלסיביות קרמל
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
להקציף בחמאה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מביאים שמנת וסירופ תירס לרתיחה בסיר קטן כבד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף אניס כוכב; להסיר מחום. כיסוי; תן תלול 15 דקות. להשליך כוכב אניס. החזר תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
3
הסר מהחום.
4
הוסף 4 1/2 אונקיות שוקולד מריר קצוץ גס וחמאה; לטאטא ציפוי גנאש עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מערבבים 1 אונקיה קצוצה דק שוקולד מריר-מתוק בחלק העליון של הדוד הכפול להגדיר מעל מים רותחים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
6
מברשת בתוך כל קרום עם שוקולד נמס, ואז מפזרים כל אחד עם 1 כפית נדיבה קשיו קצוצים. כפית קרמל מילוי על אגוזים בקרום (כ 2 כפות לכל). צ ' יל טארט עד הקרמל קובע מעט, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קשיוקשיו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
7
לחמם ציפוי שוקולד גנאש רק עד pourable, במידת צורך. גאנש שוקולד כפית על מילוי קרמל. מקררים רק עד ganache קובע, כ 45 דקות, ואז לתת tartlets לעמוד בטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים טארט באופן רופף ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1
מערבבים 1/4 כוס סוכר ו 2 כפות מים בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד צבע ענבר בינוני (לא עמוק), מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום; לאט להוסיף מיץ תפוזים 1/2 מיץ ג ' ינג ' ר כפית. לגרד זרעים שעועית וניל. תערובת לחזור לרתיחה, ערבוב עד כל חתיכות קרמל להתמוסס. מרתיחים עד הרוטב הוא מעט מתקתק מופחת 1/4 כוס, על 4 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. להתחמם מחדש על אש נמוכה רק עד pourable.)
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמלסיביות קרמל
מיץ ג ' ינג ' רמיץ ג ' ינג ' ר
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
מחממים תנור ל 232°. להמס חמאה בסיר קטן כבד על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מוסיפים סוכר חום; להקציף עד מעורבב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים פרוסות בננה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
6
העברת תערובת בננה לתבנית אפייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים עד בננות מתחילים חום מעט סביב הקצוות בועות תערובת סוכר, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר צדדים מחבתות טרטלט.
9
מניחים טארט על צלחות.
10
רסס ג ' ינג ' ר קרמל רוטב סביב טארט. סדר פרוסות בננה לצד.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
11
מפזרים עם הנותרים 2 כפות קשיו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
12
* תרמילי זרעים חומים בצורת כוכב נמכרים בשווקים אסיאתיים, בחנויות מזון מיוחדות, ובחלק התבלינים של כמה סופרמרקטים

מרכיבים

1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®1גדולבננה, פרוסה.בננה, פרוסה.1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ תירס קלסירופ תירס קל3largesחלמוניםחלמונים12 אינץ חתיכת זנגביל קלוף טרי, מגורד, לחוץ באמצעות כותש שום כדי לחלץ 1/2 מיץ כפית2 אינץ חתיכת זנגביל קלוף טרי, מגורד, לחוץ באמצעות כותש שום כדי לחלץ 1/2 מיץ כפית2(חוֹרֶף)(ארוז) סוכר חום זהוב(ארוז) סוכר חום זהוב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה0(יכול להיות או להרחיק)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים מתוחמיץ תפוזים מתוח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים4(יכול להיות או להרחיק)כפיות (נדיבות) בתוספת 2 כפות קצוצות קצוצות מומלחים קלוייםכפיות (נדיבות) בתוספת 2 כפות קצוצות קצוצות מומלחים קלויים28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מריר מתוק (לא unsweetened) או שוקולד semisweet, קצוץ דקמריר מתוק (לא unsweetened) או שוקולד semisweet, קצוץ דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3(חוֹרֶף)אבקת קקאו לא ממותק (רצוי הולנדית-תהליך)אבקת קקאו לא ממותק (רצוי הולנדית-תהליך)1שעועית וניל, פיצול לאורכו במחציתשעועית וניל, פיצול לאורכו במחצית2(חוֹרֶף)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב3אניס כוכב שלםאניס כוכב שלם